December is waanzinnig koud en donker, maar ook waanzinnig gezellig en feestelijk, vooral door alle cadeautjes! En daarom gaan we heel deze feestelijke decembermaand leuke cadeautjes weggeven tijdens de Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op een Adventure Time set. Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Twee jaar na de finale van Adventure Time op Cartoon Network keert het popcultuurfenomeen Adventure Time (Tijd voor Avontuur) terug met een viertal specials. In de eerste special van het wereldwijde fenomeen is fan favoriet Biemo de held van het verhaal Biemo is onderweg naar Mars wanneer een schattig buitenaards wezentje, Olijf genaamd, zijn ruimteschip uit koers brengt en hij op een geheimzinnig ruimtestation belandt. Omdat Biemo merkt dat het station in gevaar is, benoemd hij zichzelf tot sheriff en neemt hij Y5, een nieuwsgierig konijn, in dienst om de boel te redden. Zal de samenwerking overwinnen of zullen de machthebbers de goede daden van het aandoenlijke duo dwarsbomen? Of dit ook lukt is te zien op 5 december om 08:10 uur, op Cartoon Network. 

Adventure Time is nog altijd een wereldwijd fenomeen. Volwassenen zijn gek op de verborgen lagen, jongeren gaan op zoek naar de talloze popcultuurreferenties en kinderen krijgen niet genoeg van de doldwaze avonturen van Finn, Jake, Princess Bubblegum, Marceline, Lumpy Space Princess en tal van andere vreemde personages. Door de jaren heen is de animatiereeks uitgegroeid tot een wereldwijd geliefde franchise, met vertakkingen in de videogame-, mode- en speelgoedwereld. De serie won 7 Emmy’s en sleepte daarnaast nog eens 20 prestigieuze industrieawards in de wacht.

De eerste special uit de reeks Adventure Time: Distant Lands is te zien op zaterdag 5 december om 08:10 uur. De special wordt herhaald op 5 december om 13:30 uur en 6 december om 19:45 uur.

Adventure Time en Cartoon Network vieren samen de Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters en we mogen dan ook twee keer een setje weggeven met daarin een Jake regenponcho en een Finn muts.

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Adventure Time naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 10 december 2020

 

written by

3 reacties op Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters: Win een Adventure Time set!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.