December is waanzinnig koud en donker, maar ook waanzinnig gezellig en feestelijk, vooral door alle cadeautjes! En daarom gaan we heel deze feestelijke decembermaand leuke cadeautjes weggeven tijdens de Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op een boekenpakket van Angelique Haak. Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Bij deze winactie geven we een boekpakket weg van Angelique Haak. In dit pakket zit de Jennifer Brugman-serie met daarin Een nieuw begin, Uitgeschakeld en Zwarte ziel. En dan doen we er ook nog haar nieuwste thriller Nooit meer alleen bij… Als dat geen supergave prijs is!

De Jennifer Brugman-serie

Een nieuw begin
Jennifer Brugman is een gedreven rechercheur met een pijnlijk verleden. Ze wil graag opnieuw beginnen en een baan in haar geboortestad Rotterdam biedt haar die kans. Samen met haar nieuwe collega’s werkt ze aan een heftige moordzaak: het opsporen van een moordenaar die een voorliefde heeft voor Griekse Mythologie en het afstraffen van overspelige vrouwen. Lukt het Jennifer geheim te houden wat haar overkomen is, nu het erop lijkt dat de Mythologie-moordenaar het ook op haar gemunt heeft…

Uitgeschakeld
Rechercheur Jennifer Brugman en haar partner Ricardo de Graaf raken verstrikt in een bizar onderzoek en komen er al snel achter dat iemand bezig is een groep jonge vrouwen uit te roeien.

Zwarte ziel
Een doodgewone zaterdag. Tot twee tieners een gruwelijke vondst in de Maas doen… Het team van rechercheur Jennifer Brugman wordt geconfronteerd met een lugubere moord en de vermissing van een kind. Ze zetten alles op alles om snel het vermiste kind terug te vinden en schakelen de hulp in van paragnoste Evie Smit. Vanaf de eerste ontmoeting is Jennifer geïntrigeerd door de roodharige paragnoste met haar ijsblauwe ogen, maar ze is ook sceptisch. Kan Evie waarmaken wat zij belooft of loopt zij hen alleen maar voor de voeten? Angelique Haak (Rotterdam, 1978) debuteerde met Een nieuw begin. Die thriller werd meteen genomineerd voor De Schaduwprijs 2018. Daarna volgde Uitgeschakeld waarin rechercheur Jennifer Brugman eveneens een hoofdrol speelt. Ook dit boek werd goed ontvangen door publiek en pers.

Nooit meer alleen
Zes vrienden, verbonden door een groot geheim… Als Emma een overlijdensbericht onder ogen krijgt, is ze in shock. Gaat het bericht werkelijk over haar vroegere middelbare schoolvriendin Sara? En waarom eindigt het met die drie dikgedrukte letters die ze zo graag wilde vergeten? N.M.A. Emma gaat op zoek naar de waarheid rond Sara’s dood, maar daarbij komen zaken aan het licht die beter voor altijd verborgen hadden kunnen blijven…

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Angelique Haak naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 18 december 2020

written by

16 reacties op Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters: Win een boekenpakket van Angelique Haak!

  1. Eerlijk gezegd ken ik de auteur niet, maar de titels van de boeken spreken me wel aan. Het lijkt me geweldig om via een winpakket kennis met haar schrijfstijl te maken en te delen met mijn collegae van school. Een goede manier om grotere naamsbekendheid te verwerven lijkt me.
    Dus mocht ik winnen dan deel ik de winst.

  2. Echt een waanzinnige actie. Op social media deelde ik hem al volop, dit is echt een prachtprijs!! Ik ben dol op thrillers en sinds kort heb ik deze schrijfster leren kennen. Haar schrijfstijl is echt super!
    Ik ga duimen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.