December is waanzinnig koud en donker, maar ook waanzinnig gezellig en feestelijk, vooral door alle cadeautjes! En daarom gaan we heel deze feestelijke decembermaand leuke cadeautjes weggeven tijdens de Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op Feline en de bijzondere ontmoeting van Antje Szillat. Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Feline en de bijzondere ontmoeting – Antje Szillat
Klavervierhoeve, leest Feline. Die naam staat boven de deur van het oude huis met de grote, overwoekerde tuin. Hier gaan haar vader en moeder een dierenartspraktijk beginnen. Ze zucht diep. Een klavertje vier hoort toch geluk te brengen? Met flinke tegenzin begint Feline aan dit nieuwe avontuur… Maar dan komt het geluk toch om de hoek kijken. Feline ontdekt hoe mooi de tuin is, en maakt daar kennis met de sprekende kater Paolo uit Panama. Feline is de enige die met hem kan praten, en ze blijkt als dierenfluisteraar heel goed te kunnen helpen in de dierenkliniek! Feline en de bijzondere ontmoeting is een hartverwarmend en vrolijk verhaal met een snufje magie!

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Feline en de bijzondere ontmoeting naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 5 januari 2021

written by

5 reacties op Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters: Win Feline en de bijzondere ontmoeting van Antje Szillat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.