December is waanzinnig koud en donker, maar ook waanzinnig gezellig en feestelijk, vooral door alle cadeautjes! En daarom gaan we heel deze feestelijke decembermaand leuke cadeautjes weggeven tijdens de Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maakte je kans op een Cartoon Network pakket. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in The Fungies, Steven Universe en Teen Titans Go! En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals DC Super Hero Girls, Power Players, Ben 10 en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat!

Banger Sisters geeft je graag de highlights van december op Cartoon Network én we geven een superleuk Cartoon Network pakket weg!

Adventure Time: Tijd voor Avontuur: Verre Landen
Biemo is onderweg naar Mars wanneer een schattig buitenaards wezentje, Olijf genaamd, zijn ruimteschip uit koers brengt en hij op een geheimzinnig ruimtestation belandt. Omdat Biemo merkt dat het station in gevaar is, benoemd hij zichzelf tot sheriff en neemt hij Y5, een nieuwsgierig konijn, in dienst om de boel te redden. Zal de samenwerking overwinnen of zullen de machthebbers de goede daden van het aandoenlijke duo dwarsbomen?

Kijk op zaterdag 5 december om 08:10 uur naar de gloednieuwe special Tijd voor Avontuur: Verre Landen, alleen bij Cartoon Network! De herhaling zie je om 13:30 uur en op zondag 6 december om 19:45 uur.

Craig van de Kreek
Craig is terug samen met zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP in Craig van de Kreek. Ze beleven avonturen in de Kreek, een verwilderd stukje natuur bij hun dorp. In en rond de Kreek vinden we een echte samenleving van kinderen.

In de afleveringen ontdek je nieuwe gebieden van de Kreek, ontmoeten nieuwe ‘Kreek Kinderen” elkaar, en komen Craig en zijn vrienden regelmatig in de problemen bij De Stomp, hun ontmoetingsplaats.

Kijk vanaf 14 december naar het gloednieuwe seizoen van Craig van de Kreek. Doordeweeks om 15:55 uur, alleen bij Cartoon Network!

DC Super Hero Girls
De dag redden is supermakkelijk als je een Super Held bent. Maar het kwaad bestrijden terwijl je goede cijfers op school moet halen én een sociaal leven wilt hebben? DC Super Hero Girls zijn meer dan misdaad bestrijdende vriendinnen, ze zijn een uiteenlopende groep van toegewijde super tieners!

Ze werken samen terwijl ze strijden in Metropolis en gaan tegelijkertijd de strijd aan om op te groeien. Deze geweldige tieners ontdekken altijd weer nieuwe manieren om hun krachten en capaciteiten onder controle te houden. Ze leren snel hoe ze moeten omgaan met de uitdagingen die komen kijken bij het leven van een tiener Super Held. We hebben allemaal de kracht om een verschil te maken.

Bekijk de gloednieuwe DC Super Hero Girls afleveringen vanaf 21 t/m 26 december om 15:30 uur, alleen bij Cartoon Network!

Power Players
Wanneer Axel transformeert in een levend actiefiguur moet hij zijn geweldige nieuwe krachten gebruiken om de wereld veilig te stellen van de boosaardige MadCap. Hij krijgt hulp van zijn slimme vrienden Sarge Charge, Masko, Bobbie Blobby, Galileo en Slobot. Ze nemen het op tegen vijanden als Dynamo en Joyride. Je hebt nog nooit zo veel actie en avontuur gezien op zo’n kleine schaal!

Bekijk de gloednieuwe afleveringen van Power Players vanaf 7 december doordeweeks om 18:15 uur

Zoals je ziet valt er weer een hoop te beleven in december op Cartoon Network.
Banger Sisters gaf samen met Cartoon Network een superleuk pakket vol leuke merchandise weg.
In dit pakket zit een Adventure Time tas en regenponcho, een lanyard van We Bare Bears en een mok van de nieuwe Cartoon Network serie The Fungies.

Gefeliciteerd Bob van St. Het Cartoon Network pakket is al naar je onderweg!

 

written by

3 reacties op Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters: Winnaar Cartoon Network pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.