December was waanzinnig koud en donker, maar ook waanzinnig gezellig en feestelijk, vooral door alle cadeautjes! En daarom gingen we heel deze feestelijke decembermaand leuke cadeautjes weggeven tijdens de Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters. Bij deze winactie maakte je kans op een Kneipp Geschenkset Lavendel. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Kneipp Geschenkset Lavendel
Toe aan pure ontspanning? Kies dan voor de Lavendel producten van Kneipp. Lavendel heeft een kalmerende, verzachtende en harmoniserende werking en brengt zowel lichaam als geest weer helemaal in balans. Fysieke of mentale spanningen, slapeloosheid of een gestrest gevoel verdwijnen als sneeuw voor de zon. De Kneipp Lavendel verzorgingsproducten zorgen, naast de onmiddellijk kalmerende werking op je zintuigen, voor een intensief herstellende en hydraterende verzorging van de huid door de belangrijke vitamines A & E en panthenol. Daarnaast bevorderen deze producten de doorbloeding.

Deze Kneipp Geschenkset Lavendel bevat vier heerlijke producten: een Lavendel douche foam 200ml, Lavendel body lotion 75 ml, Lavendel huidolie 20ml en een Lavendel massageolie 20ml. Geniet van een moment van pure ontspanning.

Gefeliciteerd P. van Dam, de Kneipp Geschenkset Lavendel komt zo snel mogelijk jouw kant op!
Niet gewonnen? Bestel via onderstaande link dit deze heerlijke set van Kneipp

written by

2 reacties op Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters: Winnaar Kneipp Geschenkset Lavendel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.