December is waanzinnig koud en donker, maar ook waanzinnig gezellig en feestelijk, vooral door alle cadeautjes! En daarom gaan we heel deze feestelijke decembermaand leuke cadeautjes weggeven tijdens de Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maakte je kans op een Adventure Time set. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Twee jaar na de finale van Adventure Time op Cartoon Network keert het popcultuurfenomeen Adventure Time (Tijd voor Avontuur) terug met een viertal specials. In de eerste special van het wereldwijde fenomeen is fan favoriet Biemo de held van het verhaal Biemo is onderweg naar Mars wanneer een schattig buitenaards wezentje, Olijf genaamd, zijn ruimteschip uit koers brengt en hij op een geheimzinnig ruimtestation belandt. Omdat Biemo merkt dat het station in gevaar is, benoemd hij zichzelf tot sheriff en neemt hij Y5, een nieuwsgierig konijn, in dienst om de boel te redden. Zal de samenwerking overwinnen of zullen de machthebbers de goede daden van het aandoenlijke duo dwarsbomen? Of dit ook lukt is te zien op 5 december om 08:10 uur, op Cartoon Network. 

Adventure Time is nog altijd een wereldwijd fenomeen. Volwassenen zijn gek op de verborgen lagen, jongeren gaan op zoek naar de talloze popcultuurreferenties en kinderen krijgen niet genoeg van de doldwaze avonturen van Finn, Jake, Princess Bubblegum, Marceline, Lumpy Space Princess en tal van andere vreemde personages. Door de jaren heen is de animatiereeks uitgegroeid tot een wereldwijd geliefde franchise, met vertakkingen in de videogame-, mode- en speelgoedwereld. De serie won 7 Emmy’s en sleepte daarnaast nog eens 20 prestigieuze industrieawards in de wacht.

De eerste special uit de reeks Adventure Time: Distant Lands is te zien op zaterdag 5 december om 08:10 uur. De special wordt herhaald op 5 december om 13:30 uur en 6 december om 19:45 uur.

Adventure Time en Cartoon Network vieren samen de Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters en we mochten dan ook twee keer een setje weggeven met daarin een Jake regenponcho en een Finn muts.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de Adverture Time set komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* Patrick Mertens
* Tinne uit Rotterdam

written by

2 reacties op Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters: Winnaars Adventure Time set!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.