En zo zijn we in de laatste maand van 2018 aangekomen. December, een maand vol feest, gezelligheid en… de winacties van Banger Sisters! Met gepaste trots presenteren wij de Wervelende Winter Winacties. Vandaag maak je kans op De notenkraker van Jessica Courtney-Tickle. Doe mee en wie weet win jij deze leuke prijs!

De notenkraker – Jessica Courtney-Tickle
Volg Clara in een betoverend Kerstavontuur in deze navertelling van het klassieke balletverhaal De notenkraker. Ga je mee? Dan zie je hoe de Notenkraker met de Muizenkoning strijdt, ontmoet je de Suikerfee en reis je naar Snoepjesland, waar van alles te beleven valt. Er zit bovendien muziek in dit boek. Op elke bladzijde kun je op een noot drukken, waardoor het verhaal tot leven komt met de muziek van Tsjaikovski’s De Notenkraker. Je kunt zelfs een dansje maken! Dit is het tweede deel in onze succesvolle muziekserie. Eerder verscheen Een jaar in één dag, met muziek van Vivaldi.

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp De notenkraker naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 17 december

written by

3 reacties op Wervelende Winter Winacties! Win De notenkraker van Jessica Courtney-Tickle!

  1. Het is en blijft altijd zo’n leuke, mooie traditie, met Kerst de Notenkraker voor jong en oud, met de mooie muziek van Tsjaikovski. Echt ieder jaar om van te genieten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.