En zo zijn we in de laatste maand van 2018 aangekomen. December, een maand vol feest, gezelligheid en… de winacties van Banger Sisters! Met gepaste trots presenteren wij de Wervelende Winter Winacties. Vandaag maak je kans op een Banger Sisters Merchandise pakket. Doe mee en wie weet win jij deze leuke prijs!

Het Banger Sisters Merchandise pakket

De enige echte, originele Banger Sister shopper is een heerlijke tas, want of je nu boodschappen gaat doen, je boeken terug naar de bieb gaat brengen of een dagje naar het strand; deze fijne tas is veelzijdig in het gebruik. We denken bovendien graag aan het milieu, tegenwoordig krijg je nergens meer een plastic tas, gaan shoppen met de Banger Sisters shopper is dan ook een feest. Je ziet er hip uit en er past ook nog een heel veel in, wat wil je nog meer!

 

 

De Banger Sisters sleutelhanger, een onmisbare tool in je tas! Voor het boodschappen doen bevat deze handige sleutelhanger een muntje. Nooit meer zoeken in je portemonnee! Kom je ’s avonds laat thuis van een avondje doorzakken, dan zit er in deze sleutelhanger een slim lampje, zo kun je handig het sleutelgat (of de weg naar huis) terug vinden. Superhandig dus, deze Banger Sisters Sleutelhanger!

 

Een Banger Sisters krabber.  Gaat het eerdaags weer vriezen, dan kun je deze handige Banger Sisters krabber gebruiken. Maar ook in de zomer is deze Banger Sisters krabber onmisvaar, want waar anderen straks de vogelpoep met hun nagels van de ramen moeten krabben heb jij een handig krabbertje! Multifunctioneel dus!

 

 

Hij is van glimmend staal, handig in gebruikt, helpt je perfect te onthouden op welke bladzijde je was gebleven in dat mooie boek en uiteraard is hij voorzien van het Banger Sister logo. Met gepaste trots presenteren wij, speciaal voor de echte Banger Sisters Boekenwurm: De enige echte, originele Banger Sister Boekenlegger!

 

 

De originele Banger Sisters Pen is paars van kleur met een speelse clip. De pen bevat blauw schrijvende inkt, schrijft heerlijk en gaat bovendien lekker lang mee.

 

 

 

 

Ook kans maken op deze leuke prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Banger Sisters Merchandise pakket naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 5 januari

written by

3 reacties op Wervelende Winter Winacties! Win een Banger Sisters Merchandise pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.