En zo zijn we in de laatste maand van 2018 aangekomen. December, een maand vol feest, gezelligheid en… de winacties van Banger Sisters! Met gepaste trots presenteren wij de Wervelende Winter Winacties. Vandaag maak je kans op Hebbus. Het raadsel rond mevrouw Parel van Joke Eikenaar. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

Hebbus. Het raadsel rond mevrouw Parel – Joke Eikenaar
Wonen in een kringloopwinkel
Thema’s: zoektocht, familie, dementie

Hebbus! Dat is de kringloopwinkel waar Fay en haar beste vriend Joppe altijd te vinden zijn. Het is namelijk de winkel van Fays ouders. En Fay is er écht altijd te vinden. Sinds er ooit iets heel erg is misgegaan met een heleboel geld, hebben Fays ouders geen huis meer en woont het gezin – voorlopig (maar inmiddels al een hele lange tijd!) – in de winkel. En dat mag niemand weten. Zelfs Joppe niet.

Op een middag komt er een oude dame, met de bijnaam mevrouw Parel, in Hebbus die beweert dat een aantal spullen die ze in de winkel ziet staan, uit haar huis zijn weggehaald. En als er ook nog een sloeber dure spullen komt brengen, voelen Joppe en Fay de speurneuzen in zich opborrelen. Samen gaan de vrienden op onderzoek uit, waarbij Fay alle zeilen moet bijzetten om haar eigen grote geheim te bewaren.

Ook kans maken op deze mooie prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Hebbus naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 19 december

written by

2 reacties op Wervelende Winter Winacties! Win Hebbus. Het raadsel rond mevrouw Parel van Joke Eikenaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.