En zo zijn we in de laatste maand van 2018 aangekomen. December, een maand vol feest, gezelligheid en… de winacties van Banger Sisters! Met gepaste trots presenteren wij de Wervelende Winter Winacties. Vandaag maak je kans op Stukjes van Rob van Spanje. Doe mee en wie weet win jij deze lekkere prijs!

Stukjes – Rob van Spanje
Rob van Spanje zijn derde bundel heeft de toepasselijke titel STUKJES.
65 columns over van alles en nog wat. Soms met een lach of een traan, altijd met verbazing of verwondering. Zijn positieve, relativerende en realistische kijk op het leven vind je terug in elke column. Zonder anderen te kwetsen weet hij onderwerpen aan te snijden waar men niet graag over spreekt en geeft zelf het voorbeeld door zich kwetsbaar op te stellen met een zekere nuchterheid: ‘Ik kan er toch niks aan veranderen’.  Titels als Ouder worden, Glimlach, Het zijn de kleine dingen spreken tot de verbeelding zonder dat zij de inhoud volledig verraden. Om met zijn eigen woorden te eindigen: ‘Als ik later oud zal worden, ben ik des te langer jong’. Mieke Wijnants, recensent.

Rob van Spanje (1952) is schrijver/columnist. In 2011 schrijft hij zijn nog altijd actuele en veelgelezen autobiografie Van werkloos tot depressief (een zoektocht naar een nieuwe toekomst). Aansluitend gaat hij columns schrijven voor Banger Sisters. Stukjes is zijn derde bundel.

Ook kans maken op de nieuwe columnbundel van Rob van Spanje?
Stuur een mail met als onderwerp Stukjes naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 14 december

written by

1 reactie op Wervelende Winter Winacties: Win Stukjes, de nieuwe columnbundel van Rob van Spanje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.