En zo zijn we in de laatste maand van 2018 aangekomen. December, een maand vol feest, gezelligheid en… de winacties van Banger Sisters! Met gepaste trots presenteren wij de Wervelende Winter Winacties. Zo kon je kans maken op Als Je Ademhaling Stopt van Christine Geysen. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Als Je Ademhaling Stopt – Christine Geysen
 DIT BOEK IS SPANNEND, INTRIGEREND EN LAAT JE NIET MEER LOS!
Hoe zou jij reageren als je je eigen sterfdatum kon zien? En wat als je die van IEDEREEN kon zien? Van je beste vriendin, je pa en de liefde van je leven?

Als Je Ademhaling Stopt is het verhaal van de zeventienjarige Helia. Zij heeft een heel opmerkelijke gave: ze kan sterfdatums zien. Maar is dat wel een gave? Haar oma weet meer, maar zwijgt in alle talen. En Lex, de jongen voor wie ze al jaren een zwak heeft, heeft nu eindelijk ook interesse in haar. Of is dat allemaal wat té toevallig?

Als Je Ademhaling Stopt is het eerste deel van een meeslepende, spannende Young Adult-Trilogie. Het tweede deel ‘Als Je Bloeddruk Daalt’ verschijnt in 2019. Voor lezers vanaf 15 jaar.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Als je ademhaling stopt komt jullie kant op!
* Wilma van ’t Hof
* Irene Niec
* Steven de Witte

Niet gewonnen? Via onderstaande link kun je het boek bestellen.
[bol_product_links block_id=”bol_5c1facd988ece_selected-products” products=”9200000101834437″ name=”Als je ademhaling stopt” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.