En zo zijn we in de laatste maand van 2018 aangekomen. December, een maand vol feest, gezelligheid en… de winacties van Banger Sisters! Met gepaste trots presenteren wij de Wervelende Winter Winacties. Zo kon je kans maken op de dvd van Dylan Haegens. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Met 1.4 miljoen volgers is Dylan Haegens één van Nederlands populairste YouTuber. De YouTube-fenomeen trok met zijn film binnen acht dagen meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscopen.  De teller staat ondertussen op meer dan 300.000 bezoekers in Nederland en Vlaanderen. Naast team Dylan Haegens schitteren ook o.a. Patrick Stoof (Toren C, Smeris), Ilse Warringa (De Luizenmoeder, Onze Jongens), Nick Golterman(Weg van jou, Bluf) en Rico Verhoeven (veelvuldig wereldkampioen kickboxen) in de film. Vanaf 18 December is de bioscoophit De film van Dylan Haegens’ beschikbaar op DVD en On Demand, maar jij kan hem nu al winnen bij Banger Sisters!

De film van Dylan Haegens
Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube-kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan stukken beter.
De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht aan het worden is. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt  het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim ook eens te proberen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, De film van Dylan Haegens komt jullie kant op!
* Sissy Hilferink
* Danielle Nordholt

Niet gewonnen? Via onderstaande link kun je de dvd bestellen.
[bol_product_links block_id=”bol_5c2a2c1d2fdd5_selected-products” products=”9200000097767164″ name=”De film van Dylan Haegens” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.