Wordt het slecht weer? Geen nood, want in februari kun je bij Cartoonito volop genieten van nieuwe afleveringen van Lu en de dolle boel en ook zijn de Batwheels weer van de partij. Cartoonito brengt de meest leuke tekenfilms op televisie, een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin! Banger Sisters mocht weer een superleuk Cartoonito pakket weggeven! Heb je ook meegedaan, kijk snel of je hebt gewonnen!
Banger Sisters geeft je graag de highlights van februari op Cartoonito én we gaven een superleuk Batwheels pakket weg! Lees snel verder welke cartoons je in februari op Cartoonito kan zien en wie de winnaar is van dat gave Batwheels pakket!

LU EN DE DOLLE BOEL – VANAF 19 FEBRUARI – Elke dag om 15:00 uur
NIEUWE AFLEVERINGEN
Lu is een klein lieveheersbeestje dat net naar de kleuterschool is gegaan met haar nieuwe vriendjes. Samen verkennen ze hun gloednieuwe sociale leven via spel, muziek, grote gevoelens en nog meer plezier.

Bekijk de nieuwe afleveringen van Lu en de dolle boel vanaf 19 februari elke dag om 15:00 op Cartoonito!

HIER ZIJN DE BATWHEELS – VANAF 4 FEBRUARI – Elke dag te zien om 19:30
STUNT
Doe de aankomende 5 weken met ons mee, waarbij elke week in het teken staat van een ander Batwheels-personage dat ‘de leiding neemt’ over ons kanaal – Bam, Bibi, Redbird, Buff, Batwing. De heldhaftige Batwheels worden in hilarische en actievolle situaties geplaatst, terwijl ze belangrijke lessen leren over teamwork, vriendschap en nog veel meer.

Batwheels is een geanimeerde superheldenserie voor kleuters, met in de hoofdrol misdaadbestrijdende voertuigen en DC-superhelden.

Hier zijn de Batwheels is vanaf 4 februari om 19:30 uur te zien op Cartoonito!

Zoals je ziet valt er weer een hoop te beleven in februari op Cartoonito!
Banger Sisters mocht samen met Cartoonito een superleuk Batwheels pakket weg geven.
In dit pakket zit een Cartoonito activiteiten boekje  en daarnaast 2 placemat’s, 2 auto zonneschermen en een activiteiten boekje van Batwheels. Dit gave pakket zit verpakt in een superleuke Batwheels totebag.

Gefeliciteerd Mars van Vuuren, het Batwheels pakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.