Winactie Ik date maar wat – Suzanne Buis

De prins op het witte paard, wie droomt daar nou niet van? Maar wat als je een happy single bent van in de dertig en die prins maar niet tegen wil komen. Suzanne Buis schreef er een geweldig, hilarisch boek over en jij kunt ‘m winnen hier op Banger Sisters. Doe mee en wie weet lig jij straks in de zon met dit heerlijke boek.

In Ik date maar wat beschrijft Suzanne haar zoektocht naar de prins op het witte paard. Of liever gezegd; ze vraagt zich af waarom haar prins tot op heden verstek heeft laten gaan. Goedbedoelde opmerkingen van haar omgeving helpen niet echt en Suzanne gaat dan ook –wereldwijd- op zoek naar het geheim achter daten en de mannen. Dit gaat natuurlij gepaard met de nodige avonturen. Ik date maar wat is een heerlijk boek om bij weg te dromen, met een stukje realiteit erin verweven. Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier de recensie over Ik date maar wat.

Ik date maar wat
`Zeg, waarom heb jij geen leuke vent? Dertiger Suzanne is een ‘happy single’, maar ze is die vraag van stelletjesdozen zo zat dat ze op zoek gaat naar een antwoord op die vraag. Waarom heeft zij geen relatie? Is ze te kritisch? Of weet ze niet hoe het moet? Wie weet het wel? Oud jong, mannen, vrouwen, Canadezen, Australiërs en allerlei Europeanen ondervraagt ze over hun wens om wel of juist geen relatie te hebben. Ze reist met het vliegtuig en de boot, krijgt een lift aangeboden door een Hollywoodster, verblijft in luxe hotels en in ranzige hostels, volgt een workshop scenarioschrijven bij een goeroe en ziet overal films. Vooral in haar hoofd. Suzanne ziet witte paarden en roze wolken – alleen die prins krijgt ze maar niet scherp in beeld. Hij is knap, grappig, spannend, lief, betrouwbaar maar lijkt hij op Brad Pitt, Jim Carrey (of Cameron Diaz misschien?!) of maakt ze het te mooi om waar te zijn? ‘Ik date maar wat’: met het luchtige van chicklit en het ontroerende van een openhartig, eerlijk verslag van een echte vrouw die zo graag antwoorden wil op al haar vragen over relaties en liefde.

Zou jij graag willen lezen over Suzanne haar avonturen op het datingpad?
Let dan op, want Banger Sisters mag maar liefst 5 exemplaren van dit heerlijke boek weggeven.
Ook kans maken?
Stuur een mailtje met als onderwerp Ik date maar wat naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adresgegevens te vermelden, meedoen kan tot 15 juli 2015

written by

5 reacties op Winactie! Ik date maar wat – Suzanne Buis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.