Winactie_luxe_kaartenset_van_cardcetera

Kortgeleden vierde Cardcetera, die van de bijzondere wenskaarten, hun tweejarig bestaan. Dat vraagt natuurlijk om een feestje met cadeaus. Banger Sisters doet graag mee als er ergens wat gevierd wordt, dus geven we samen met Cardcetera een aantal luxe kaartensets weg. Lees snel verder hoe je mee kunt doen.

Eerder vertelde we bij Banger Sisters over de nieuwste aanwinst van Cardcetera: The Dutch Connection. Ook de Franse kaarten zijn volop in beeld geweest in een aflevering van Testing for Banger Sisters. Waar we het nog niet over hebben gehad, zijn de algemene kaarten. Mooie kaarten die worden gesierd met de meest prachtige foto’s. Overigens staat op geen van alle kaarten een voorgedrukte tekst als bijvoorbeeld ‘Gefeliciteerd’. De kaarten zijn dus in principe bruikbaar voor elke gelegenheid.

Samen met Cardcetera geeft Banger Sisters nu maar liefst drie sets van deze bijzonder kaarten weg. Zo kun je kans maken op een set met 8 oer-Hollandse kaarten van The Dutch Connection, een set met 6 luxe Franse kaarten of een set met 6 super mooie poezenkaarten.

Om kans te maken op één van de drie kaartensets van Cardcetera vragen we je een mail met als onderwerp ‘Cardcetera’ te sturen naar winnen@erya.nl
Vermeld hierin je naam, adres én welke set van Cardcetera jij het liefst zou willen winnen. Meedoen kan tot 20 juni 2013.

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.