Winactie Win bioscoopkaartjes en een zaklamp van The Jungle Book

Wie kent er nu niet het prachtige verhaal van Mowgli, het jongeteje wat opgroeit tussen de wolven? Nu is The Jungle Book terug, en hoe! Sinds 20 april draait deze bijzondere mooie film in de Nederlandse bioscopen. Banger Sisters is gek op The Jungle Book en geeft dan ook graag een geweldig leuke prijs weg!

The Jungle Book
The Jungle Book, geregisseerd door Jon Favreau (Chef, Iron Man, Elf), is een gloednieuwe live-actionfilm over Mowgli (nieuwkomer Neel Sethi), een mensenjong dat opgroeit bij een wolvenroedel. Mowgli voelt zich niet langer thuis in de jungle wanneer de angstaanjagende Shere Khan (stem van Idris Elba), de tijger die zichtbaar getekend is door de mens, bezweert alles te elimineren wat hij als een bedreiging ziet. Als Mowgli de enige plek die hij kent moet verlaten, begint hij aan een fascinerende reis op zoek naar zichzelf. In gezelschap van zijn strenge mentor, panter Bagheera (stem van Ben Kingsley), en de zorgeloze beer Baloo (stem van Bill Murray) komt hij onderweg junglebewoners tegen die nu niet bepaald het beste met hem voorhebben. Kaa (stem van Scarlett Johannsson), probeert het mensenjong te hypnotiseren met haar verleidelijke blik en stem, en koning Louie (stem van Christopher Walken), probeert Mowgli het geheim te laten prijsgeven. Het geheim van de ongrijpbare en dodelijke rode bloem: vuur.

Ook in deze absolute topcast: Lupita Nyong’o als de stem van de beschermende moederwolf Raksha, en Giancarlo Esposito als de stem van Akela, het alfamannetje van de wolvenroedel. De geavanceerde technologie en unieke verhaallijnen dompelen het publiek volledig onder in de betoverende wereld van de jungle. Vanaf 20 april 2016 in volle actie te zien in de Nederlandse bioscopen in 3D en in IMAX 3D.

Banger Sisters mag een van haar lezers blij maken met een bioscooppakket van The Jungle Book. In dit pakket zitten twee vrijkaartjes voor de film en een stoere zaklamp.

Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp The Jungle Book naar winnen@bangersisters.nl
Meedoen kan tot 9 mei 2016

 

 

written by

5 reacties op Winactie: Win een bioscooppakket van The Jungle Book!

  1. Jungle book is niet alleen een klassieker maar ik vind de boodschap ook heel belangrijk in de film, de omgang van een mens met een dier. Ik leer mijn kinderen dat dieren wonders zijn en dat je er lief en zorgzaam mee moet zijn en liefde aan moet geven want dan krijg je een band en die liefde terug. Ik zou graag willen winnen om met mijn kinderen na deze film te gaan omdat ik weet dat hun zullen genieten en als de kinderen blij zijn dan ben je als moeder ook blij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.