Winactie Win de CD Idols - Het beste van 2016!

Idols is terug! Wie zit er nu niet elke week voor de buis om te kijken naar het nieuwste talent van Nederland? Voor alle fans heeft Banger Sisters nu een gave winactie, we geven namelijk vijf cd’s weg waar de grootste Idols-hits van dit seizoen op staan. Doe mee en wie weet dans jij straks op de grootste Idols hits van 2016!

Na acht jaar afwezigheid startte in maart één van de bekendste talentenjachten te wereld weer met een nieuw seizoen op RTL 5. De aftrap van het seizoen werd maar liefst bekeken door 1,6 miljoen kijkers! Tijdens de live-shows ( in mei) brachten de laatste acht deelnemers bekende hits ten gehore. De mooiste en de beste songs werden geselecteerd voor het album Het Beste Van Idols 2016. De twee finalisten, Nina Den Hartog en Kimberly Fransens, staan uiteraard ook beiden met twee songs op het album.

Idols is op dit moment nog steeds de meest populaire talentenjacht ter wereld waarin op zoek wordt gegaan naar een popidool sinds de lancering in 2001. Van 2002 tot en met 2008 was Idols te zien bij RTL 4. De winnaar van het eerste seizoen in Nederland was Jamai Loman, die daarna een hit scoorde met ‘Step Right Up’. Winnaars van andere seizoenen waren onder anderen Boris Titulaer, Raffaëla Paton en Nikki Kerkhof. Andere BN’ers die hun carrière begonnen zijn bij Idols zijn Jim Bakkum, Floortje Smit, Nathalie Makoma, Dewi Pechler en Eric Bouwman (GTST). Ook Sharon Doorson en Nick Schilder deden in het verleden auditie.

De presentatie in Nederland is dit seizoen in handen van Lieke van Lexmond en Ruben Nicolai. In het jurybankje zitten Jamai, Martijn Krabbé, DJ Ronald Molendijk en zangeres Eva Simons.

Zoals gezegd mag Banger Sisters maar liefst vijf exemplaren van de cd Idols – Het beste van 2016 weggeven. Leuk, maar welke liedjes staan er precies op. We zetten ze netjes voor je op een rijtje:

·  1. Thijs Roseboom – Cake By The Ocean
·  2. Rowen Aida Ben Rabaa – Can’T Rely On You
·  3. Nina Den Hartog – It Will Rain
·  4. Jeffrey Saabeel – Wil Je Bij Me Zijn (El Perdon)
·  5. Tom De Visser – Don’T Look Down
·  6. Amber Thijssen – Pillow Talk
·  7. Steve Langreder – Best I Ever Had
·  8. Kimberly Fransens – Stone Cold
·  9. Rowen Aida Ben Rabaa – Proud Mary
·  10. Thijs Roseboom – A Sky Full Of Stars
·  11. Amber Thijssen – 1+1
·  12. Kimberly Fransens – Billie Jean
·  13. Nina Den Hartog – Faded
·  14. Tom De Visser – Broken String
·  15. Steve Langreder – Strong
·  16. Jeffrey Saabeel – De Mooiste Liefde Ooit (The Greatest Love

Om kans te maken op één van de vijf exemplaren van de cd Idols – Het beste van 2016 stuur je een mailtje met als onderwerp Idols naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 14 juni 2016

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.