winactie-win-de-dvd-box-gtst-seizoen-17-1Fans van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) opgelet! Vanaf 14 november verschijnt het 17e seizoen van de langstlopende serie van Nederland op DVD. GTST is sinds 1 oktober 1990 bij RTL 4 te zien. De serie, die ooit werd bedacht door Joop van den Ende, wordt dagelijks door gemiddeld 1,3 miljoen kijkers bekeken. GTST werd meerdere malen genomineerd voor een Televizier-Ring en won er één in 1995. In GTST draait het om de inwoners van het fictieve plaatsje Meerdijk, waar iconische karakters zoals Ludo, Janine, Jef en Laura ook in dit seizoen uiteraard niet zullen ontbreken. De box bevat 220 afleveringen wat gelijk staat aan ruim 89 uur kijkplezier en wij geven er gewoon even alvast twee weg!

 
winactie-win-de-dvd-box-gtst-seizoen-17-2GTST seizoen 17
In de bloedstollende cliffhanger van seizoen 16 van Goede Tijden, Slechte Tijden zagen we hoe Ludo Sanders tijdens een moordspel werd neergeschoten door Janine. Wat zij op dat moment niet wist, was dat iemand de verfpatronen in haar pistool had vervangen door echte kogels. Aan het begin van dit zeventiende seizoen lijkt het erop dat Ludo de noodlottige vergissing niet heeft overleefd. Direct na zijn zogenaamde crematie worden de vijf hoofdverdachten gegijzeld. Wie de werkelijke dader is, blijft zodoende nog een raadsel. Intussen verdwijnt Nick spoorloos, tot grote schrik van de zwangere Charlie. Zij neemt een kraamhulp in huis, Lieve, maar die is niet zo onschuldig als haar voornaam doet vermoeden. Tot de nieuwelingen in Meerdijk die we dit seizoen leren kennen, behoren Lorena Gonzalez (Gigi Ravelli), Vicky Pouw (Liza Sips) en Milan Verhagen (Robin Zijlstra). Genieten maar weer!

Met Jette van der Meij, Wilbert Gieske, Bartho Braat, Caroline De Bruijn, Erik de Vogel, Charlotte Besijn, Sabine Koning, Lieke van Lexmond, Koert-Jan de Bruijn, Joris Putman, Inge Schrama, Christophe Haddad, Chris Comvalius, Everon Jackson Hooi, Marly van der Velden, Rixt Leddy, Mark van Eeuwen, Carolien Spoor, Jeffrey Hamilton, Ruud Feltkamp, Robin Zijlstra, Gigi Ravelli en Liza Sips.
Gastrollen: Elly de Graaf, Walid Benmbarek, Ophelia van Keer en Cynthia de Graaff

Banger Sisters mag twee dvd boxen met het complete  spannende zeventiende  seizoen van GTST  weggeven. Ook kans maken?
Stuur een mailtje met als onderwerp GTST naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je adresgegevens te vermelden, meedoen kan tot 19 november 2017

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.