winactie-win-de-dvd-met-vierde-seizoen-van-jeukVanaf 16 mei is het weer lachen geblazen met Thomas Acda en Peter Heerschop, want de mannen zijn terug met alweer het vierde seizoen van ‘Jeuk’. We zien ook Jelka van Houten (‘Jackie’), Rosa Reuten (‘Penoza’) en Ellen Parren (‘Missie Aarde’). De regie is in handen van Job Gosschalk.  ‘Jeuk’ is een comedyserie van de VARA. Het vierde seizoen was vanaf 6 november 2016 op televisie te zien. De DVD wordt uitgebracht door Just Entertainment en jij kan ‘m winnen bij Banger Sisters!

 

jeuk-1
Jeuk

Thomas Acda, Peter Heerschop, Jelka van Houten en Rosa Reuten lachen kriebels en ergernissen weg in het 4e seizoen van ‘Jeuk’, de meest schaamteloze én schaamtevolle comedy van Nederland. Wederom komen zij in pijnlijke en gênante situaties terecht. De droogkomische serie is deels gescript én deels geïmproviseerd. Een feest van herkenning voor mannen, een zucht van herkenning voor vrouwen.

 

 

Dit jaar wordt de cast vergezeld door onder anderen: Simon Keizer, Bridget Maasland, Kees Tol, Gijs Staverman, Freek Bartels, Jan Kooijman, Diederik Ebbinge en Wart Kamps.

jeuk-2
Meer weten over Jeuk?
Bezoek de Website, kijk op Facebook of volg op Twitter

Banger Sisters mag maar liefst vijf dvd boxen met het vierde seizoen van Jeuk weggeven!
Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp Jeuk naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 19 mei 2017

written by

3 reacties op Winactie: Win de dvd met vierde seizoen van Jeuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.