15-3-winactie-win-de-dvd-sepp-de-wolvenvriendWolvenvrienden opgelet! Vanaf 14 maart verschijnt het betoverende wintersprookje Sepp de Wolvenvriend op dvd & VOD. De film, van Oscar-winnend regisseur Xavier Koller, is gebaseerd op het meest beroemde klassieke Zwitserse kinderboek na Heidi: Schellen Ursli. De dvd wordt uitgebracht door Just4Kids en Banger Sisters mag er maar liefst vijf weggeven!

 

sepp-de-wolvenvriendSepp de wolvenvriend
Hoog in de bergen woont de vrolijke jongen Sepp. Hij geniet van de natuur en het eenvoudige leven op de geitenboerderij van zijn ouders. Sepp heeft een bijzondere gave om met dieren om te gaan. Zijn beste vriend is een geit die hij kunstjes laat doen en hij sluit vriendschap met een wolf.

Maar dan krijgt zijn vader, die onderweg is naar het dorp om zijn kazen te verkopen, een ongeluk. Alle zelfgemaakte kazen vallen van de wagen en storten in de rivier. Een rijke winkelier die aan het vissen is met zijn zoontje vindt de kazen en ziet het als een geschenk uit de hemel.

Het leven van Sepp staat daarna volledig op zijn kop. Zijn ouders hebben geen geld meer om eten te kopen. En worden onder druk gezet om ook Sepp zijn geit af te staan. Voor Sepp begint het avontuur nu echt, hij gaat op zoek daar een oplossing en krijgt daarbij hulp van de wolf!

Alvast een voorproefje? Bekijk hier de trailer.

Banger Sisters mag maar liefst vijf dvd’s weggeven van deze spannende familiefilm.
Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp Sepp de wolvenvriend naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 23 maart 2017

 

written by

4 reacties op Winactie: Win de dvd Sepp de wolvenvriend!

  1. Hier willen we graag van gaan genieten, alles wat met dieren in een film te maken hebben vinden we leuk. Zal voor mij zelf wel een tranentrekker zijn, dat heb ik nog al snel. Gedeeld via fb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.