winactie-win-de-dvd-van-mr-selfridge-seizoen-4Mr. Selfridge is een Britse televisieserie die is uitgezonden door de KRO/NCRV. De serie is een gedramatiseerde weergave van de werkelijke gebeurtenissen in de nog steeds bestaande warenhuisketen Selfridge. Just Entertainment bracht op 24 april de dvd met het vierde seizoen van Mr Selfridge uit in Nederland en jij kan ‘m winnen bij Banger Sisters!

 

mr-selfridgeMr Selfridge
De Britse kostuumdramaserie Mr. Selfridge gaat over de Amerikaanse Harry Gordon Selfridge (Jeremy Piven), die in 1909 in Oxford Street in Londen de ‘department store’ Selfridges opricht. Het warenhuis wordt in korte tijd wereldberoemd door de nieuwe manier waarop de klant wordt behandeld. In dit seizoen krijgt Mr. Selfridge interesse in entertainment en behoudt hij uiteraard zijn interesse voor vrouwen, waar hij nu zijn top heeft bereikt. De zakenman staat op het punt om alles te verliezen waar hij zo hard voor heeft gewerkt.

 

Alvast een voorproefje? Bekijk hier de trailer.

mr-selfridge-2
Het vierde seizoen van Mr Selfridge kreeg een 7.7 op IMDB. De cast bestaat uit onder meer Jeremy Piven (Entourage), Tom Goodman-Hill (Call the Midwife), Amanda Ibbington (Sherlock) en Kiki Markham (Outland). Mr. Selfridge is erg populair in Engeland en kreeg nominaties voor een Primetime Emmy Award for Outstanding Music Composition for a Series.

Ook kans maken op deze prachtige serie op dvd?
Stuur een mail met als onderwerp Mr Selfridge 4 naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 3 mei 2017

written by

1 reactie op Winactie: Win de dvd van Mr Selfridge seizoen 4!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.