winactie-win-een-dvd-box-van-bibi-tina
De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een superspannend nieuw avontuur! Vanaf 12 april draait Bibi & Tina 3: Jongens tegen de Meiden in de bioscoop. De film wordt uitgebracht door Just4kids en Banger Sisters geeft weer leuke prijzen weg!

 

 

bibi-tina-3Bibi & Tina 3: Jongens tegen de Meiden
Bibi en Tina gaan samen met een groep studenten en hun lievelingspaarden op zomerkamp. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen…

 

De Nederlandse stemmen worden verzorgd door de succesvolle meidengroep Sarah & Julia, bekend van het Junior Songfestival.

Bekijk hier de trailer.

Banger Sisters mag maar liefst vijf keer een pakket met daarin de dvd Bibi & Tina én de dvd Bibi & Tina- Liefde en diefstal op de manege weggeven.
Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp Bibi & Tina naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 19 april 2017

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.