winactie-win-een-festival-survival-pakket-van-de-film-song-to-songOp vier mei zal de film Song to Song in de Nederlandse bioscopen gaan draaien. In deze prachtige film toont Terrence Malick (The Tree of Life, The Thin Red Line) een rock ‘n’ roll wereld van verleiding en verraad. Met een absolute sterrencast waaronder Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman en Cate Blanchett. Bij Banger Sisters kun je alvast een geweldig leuk festival survival pakket winnen met daarin kaartjes voor de bioscoop en nog veel meer!

 

song-to-songSong to Song
De jonge, ambitieuze en onzekere Faye (Rooney Mara) legt het aan met muziekproducent Cook (Michael Fassbender), in de hoop dat dat haar carrière ten goede zal komen. Als ze BV (Ryan Gosling) ontmoet, ontdekt ze wat de liefde kan zijn. Maar het lukt niet Cook los te laten. Op zijn beurt verleidt Cook een serveerster (Natalie Portman) die toegang krijgt tot en worstelt met zijn exorbitant rijke en losgeslagen wereld. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen, maar worden vooral met zichzelf geconfronteerd. Zijn ze wie ze denken te zijn? Worden ze wat ze hopen te worden?

Als in een schilderij van Jeroen Bosch (volgens Variety) onthullen Terrence Malick en zijn acteurs onbevreesd de rafelranden van zichzelf terwijl de muziek van de festivals in Austin, Texas ze begeleidt. En passant komen we, onder andere, Patti Smith, Lykke Li, Red Hot Chili Peppers en Iggy Pop tegen.

Bekijk hier alvast de trailer van deze prachtige film.

Ter ere van het uitkomen van deze mooie film mag Banger Sisters maar liefst twee festival survival pakketten weggeven!

festival-survival-pakket-song-to-song
In elk festival survival pakket zitten natuurlijk twee bioscoopkaartjes voor de film Song to Song, maar ook een regenponcho, oordoppen, een zonnebril en neon glow-in-the-dark armbandjes.

Wat een gaaf pakket hé?
Om kans te maken op één van de twee festival survival pakketten stuur je een mail
met als onderwerp Song to Song naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 7 mei 2017

written by

3 reacties op Winactie: Win een festival survival pakket van de film Song to Song!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.