Winactie Win een filmpakket van The Neon Demon

Op donderdag 14 juli brengt filmdistributeur Cinéart de film The Neon Demon in de bioscoop. The Neon Demon is de nieuwe film van Nicolas Winding Refn (Drive, Only God Forgives). De film was geselecteerd voor het Cannes Filmfestival 2016 en won daar de Cannes Soundtrack Award (Cliff Martinez) voor de beste originele filmmuziek. Ter ere van het uitkomen van deze spannende film mag Banger Sisters een mooi filmpakket weggeven.

The Neon Demon
The Neon Demon

Met The Neon Demon vertelt Nicolas Winding Refn een horrorsprookje waarin schoonheid en obsessie een aantrekkelijke, maar verraderlijke cocktail opleveren. Het jonge, ambitieuze model Jesse verhuist naar Los Angeles en weet alle aandacht op zich te vestigen. Haar schoonheid en vitaliteit worden verslonden door de gevestigde modellen, die koste wat het kost willen wat Jesse heeft.

 

 

Na Drive -waarvoor Refn genomineerd werd voor een Oscar®- en Only God Forgives komt de regisseur opnieuw met een unieke film die genregrenzen opzoekt en nog lang nazindert. In Elle Fanning vindt Refn een nieuwe muze. Naast haar zien we Abbey Lee, Keanu Reeves en Christina Hendricks. Als het om schoonheid gaat is niemand te vertrouwen. Beauty isn’t everything. It’s the only thing.

Nieuwsgierig geworden naar dit horrorsprookje? Bekijk hier dan alvast de trailer.
Voor meer informatie over de film klik hier

Ter ere van het uitkomen van deze spannende film mag Banger Sisters een mooi filmpakket weggeven. In dit pakket zit een T-shirt van de film The Neon Demon en de dvd films Drive en Only God Forgives.

Ook kans maken op dit mooie filmpakket?
Stuur een mail met als onderwerp The Neon Demon naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 20 juli 2016

 

 

written by

6 reacties op Winactie: Win een filmpakket van The Neon Demon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.