winactie-win-een-kneipp-amandelbloesem-setVanaf nu geen excuses meer om je dagelijkse huidverzorging over te slaan. De nieuwe Body lotion mousse Amandelbloesem van Kneipp is namelijk héél erg luchtig, ultrazacht voor de gevoelige huid en… extra snel en gemakkelijk aan te brengen! Ook trekt de mousse snel in. Bij Banger Sisters kun je nu kans maken op een set met daarin de nieuwe Body lotion mouse Amandelbloesem én een  Douche foam Amandelbloesem van Kneipp. Doe mee en wie weet ontdek jij deze bijzondere innovatie in huidverzorging!

kneipp-amandelbloesem-sfeer-2Wat is Body lotion mousse?
Wat is Body lotion mousse? De naam zegt het al, een body lotion in moussevorm. Gebruik je een mousse in plaats van een lotion dan ben je twee keer sneller klaar met je dagelijkse huidverzorging. De mousse kun je razendsnel over je huid verdelen en trekt snel in zonder plakkerig gevoel. Bovendien is deze mousse heerlijk fluffy en boordevol subtiel geurende natuurlijke oliën zoals amandelolie. Gebruik de body lotion mousse na het douchen en ervaar zelf de voordelen van dit product.

kneipp-amandelbloesem-sfeer-1
Amandelbloesem: all-time favourite voor de gevoelige huid
Kneipp introduceerde in 2016 al de award-winnende* Body lotion mousses in de geuren Pachouli en Morning Kiss. Nu is er ook body lotion mousse Amandelbloesem. Dit is de meest geliefde verzorgende geurlijn binnen het Kneipp assortiment die bij uitstek geschikt is voor de gevoelige huid. De voedende amandelolie in de Kneipp Amandelbloesem producten is rijk aan essentiële vetzuren, vitamines (A, B en E), waardevolle mineralen en proteïnen. De olie trekt snel in en reguleert het vochtgehalte, met als resultaat een gladdere en zachtere huid. Omdat zoete amandelolie heel huidverdraagzaam is en veel onverzadigde vetzuren bevat, is de olie ideaal voor de gevoelige en droge huid.

body-lotion-mousse-amandelbloesem kneipp-douche-foam-amandelbloesem kneipp-logo

Banger Sisters mag twee heerlijke sets weggeven met daarin de Amandelbloesem Body lotion mouse en Amandelbloesem Douche foam van Kneipp.
Ook kans maken? Stuur een mailtje met als onderwerp Kneipp Amandelbloesem naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je adresgegevens te vermelden, meedoen kan tot 4 november 2017

 

written by

9 reacties op Winactie! Win een Kneipp Amandelbloesem set!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.