winactie-win-een-pakket-met-vijf-top-crimeseries-op-dvdJust Entertainment brengt vandaag vijf mooie crimeseries uit op DVD: Safe House 1, Aber Bergen 1, Foyle’s War 8, Hinterland 3 en Unforgotten 2. En om dit te vieren geeft Banger Sisters maar liefst twee keer een pakket met alle vijf deze top crimeseries weg!

 

safe-house-1Safe House 1
Safe House is geschreven door Michael Crompton, die ook een aantal afleveringen van Silent Witness schreef. Met Emmy Award genomineerde (Accused) Christopher Eccleston.

Nadat onder zijn hoede een getuige is doodgeschoten, besluit voormalig politieman Robert samen met zijn vrouw Katy een bed & breakfast in het Engelse Lake District te beginnen. Maar als zijn vroegere collega en vriend Mark hen vraagt of ze de B&B beschikbaar wil stellen voor een opgejaagde familie, stemt Robert hiermee in. Uit compassie voor de familie, maar vooral omdat hij zijn fouten uit het verleden wil goedmaken. Al snel blijkt hun vluchthuis toch niet zo veilig als gedacht. Niet voor de familie en zeker niet voor Robert…

 

aber-bergen-1Aber Bergen 1
De serie is een groot succes en krijgt een 7,8 op IMDB. Het tweede seizoen is al besteld door ITV.

Erik en Elea zijn een sluw en vasthoudend advocatenkoppel in Noorwegen. Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar. De scherpe, knappe en succesvolle Erik Aber kent iedereen en iedereen kent hem. Elea Bergen, die haar krachtige karakter achter een zachtaardig uiterlijk verbergt, is de liefde van zijn leven – totdat ze hem de deur wijst. Hun team en het bedrijf dat ze samen hebben opgebouwd raken verstrikt in een gevecht tussen twee personen die denken dat ze niet meer van elkaar houden. Nu moeten Erik en Elea niet alleen een aantal morele, politieke en wettelijke dilemma’s oplossen, maar ook privé en werk leren scheiden.

 

foyles-war-8Foyle’s War 8
Eén van de meest gewaardeerde klassieke detective-series van dit moment en winnaar van een BAFTA Award. Scoort maar liefst een 8,4 op IMDB.

Michael Kitchen is detective Christopher Foyle in deze schitterende misdaadserie. Nadat hij twee wereldoorlogen heeft doorstaan begint een nieuw, niet minder gevaarlijk tijdperk: de Koude Oorlog. Foyle keert terug naar Engeland, waar hij – niet geheel vrijwillig – voor de Britse geheime dienst MI5 gaat werken. Daarbij raakt hij verstrikt in een ondoorzichtig web van spionage en verraad. Dit is het laatste seizoen uit de reeks.

 

hinterland-3Hinterland 3
Hinterland is winnaar van 6 BAFTA Awards waaronder Best Television Drama. De serie krijgt een 7,6 op IMDB en is gefilmd op locatie in het sfeervolle en ruige Wales.

In dit derde seizoen van Hinterland zijn we terug in het ruige Wales, waar inspecteurs Tom Mathias en Mared Rhys hun handen vol hebben aan de moordzaken in en om Aberystwyth, een kustplaatsje vol duistere geheimen. Na het dramatische einde van het vorige seizoen heeft Mathias de grootste moeite om zowel zijn mentale als fysieke littekens te boven te komen. De schuilplaats die hij aan de ruige kust bij Ceredigion had gevonden is vernietigd, waardoor hij terugkeert naar Aberystwyth. Daar krijgen Mathias en zijn team te maken met uiteenlopende moordzaken, zoals de gewelddadige dood van een geestelijke, de vondst van een lijk in een ondiep graf en de ontvoering van een jongen door zijn vader. Intussen is DS Sian Owen belast met het onderzoek naar de aanval op Mathias, maar de komst van een onafhankelijke inspecteur bemoeilijkt de zaak. En als er opnieuw een lijk de kop opsteekt, wordt Mathias zelfs aangemerkt als verdachte…

 

unforgotten-2Unforgotten 2
Succesvolle serie geschreven door Chris Lang (Undeniable, A Mother’s Son). Winnaar van een BAFTA Award voor Best Supporting Actor (Tom Courtenay). Een 8,0 op IMDB .

De succesvolle crimeserie Unforgotten is terug met een spannend seizoen, waarin we opnieuw een mysterieuze moordzaak van politie-inspecteur Cassie Stuart en haar partner Sunil Khan volgen. Het verhaal begint met de vondst van een koffer aan de oever van een rivier in Londen. In de koffer bevinden zich de resten van een man van middelbare leeftijd en het is aan Cassie en Sunil om de man te identificeren. Intussen maken we kennis met een aantal mensen die geen verband houden met elkaar, behalve dat ze allemaal een connectie met het slachtoffer hadden. Is één van hen de sleutel tot het oplossen van de zaak?

Banger Sisters mag twee lezers blij maken met een pakket waarin al deze vijf top crimeseries op dvd zitten. Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp Crime Series naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 18 juli 2017

written by

8 reacties op Winactie: Win een pakket met vijf Top Crimeseries op dvd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.