winactie-win-een-t-shirt-van-de-film-120-bpmVanaf vandaag draait de prachtige film 120 BPM in de Nederlandse bioscoop. 120 BPM vertelt een aangrijpend verhaal over liefde en vriendschap tegen de achtergrond van de strijd tegen AIDS in Parijs aan het begin van de jaren negentig. Banger Sisters mag ter ere van het uitkomen van deze mooie film twee gave T-shirts weggeven!

Terwijl AIDS al 10 jaar slachtoffers maakte, werden in navolging van New York ook in Europa afdelingen van ACT UP (AIDS Coalition to Unleash Power) opgericht om aandacht voor medicijnen en voorlichting af te dwingen.

In 120 PBM sluit Nathan zich aan bij de activisten van ACT UP Parijs, waar hij Sean leert kennen. Samen voeren ze actie tegen de maatschappelijke en politieke onverschilligheid rond AIDS. De sterke en levendige persoonlijkheid van Sean laat Nathan niet onberoerd, maar al snel wordt hun liefde overschaduwd door de acties en de ziekte.

120-bpm-2
120 BPM is op het filmfestival van Cannes met een staande ovatie ontvangen en bekroond met de Grand Prix, die voor de gelegenheid ook wel de ‘Palme du Cœur’ werd genoemd. De film, met onder andere actrice Adèle Haenel (LA FILLE INCONNUE), won tevens de FIPRESCI prijs en de Queer Palm. Regisseur Robin Campillo maakte eerder EASTERN BOYS en hij was zelf betrokken bij ACT UP Parijs.

Cast: Adèle Haenel, Nahuel Pérez Biscayart, Arnaud Valois, Antoine Reinartz

120-bpm-3
Nieuwsgierig naar deze prachtige drama film? Bekijk hier alvast de trailer.

Banger Sisters mag twee T-shirts weggeven van deze mooie film, een damesmodel met V-hals en een herenmodel met ronde hals. Ook kans maken?
Stuur en mailtje met als onderwerp 120 BPM naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden en of je het dames of heren T-shirt wil winnen.
Meedoen kan tot 5 oktober 2017

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.