winactie-win-harm-hippiebus-van-vtechWat een schatje, zo’n bus willen we allemaal! Maar het wordt wel opschieten, want Harm Hippiebus, de limited edition die ter gelegenheid van 25 jaar VTech op de markt komt, is zo uitverkocht. Harm Hippiebus is een collector’s item een Toet Toet Auto die aansluit op de gelijknamige speelsets en die van Zoef Zoef Dieren.  En wat nog mooier is, jij kunt er eentje winnen bij Banger Sisters!

 

harm-hippiebus-2
Harm Hippiebus

Harm is een reislustig type, houdt van vrolijke meezingers, leuke melodietjes en kent nogal wat grappige zinnetjes. Zo leren kleintjes spelenderwijs woordjes, zinnen en zelfs wat basale verkeersregels. Harm stimuleert fantasierijk spelen, maar ook zintuigelijke ontwikkeling en motorische vaardigheden.

 

 

harm-hippiebus-3Vind het gouden ticket met Harm Hippiebus
Nog meer goed nieuws! Omdat VTech 25 jaar bestaat, zijn in 150 verpakkingen van Harm Hippiebus gouden tickets verstopt. Wie zo’n ticket vindt maakt kans op een Toet Toet Auto’s verrassingsbox ter waarde van €50,- Harm Hippiebus is verkrijgbaar vanaf juni bij de speelgoedwinkels en online shops.

Banger Sisters mag een lezer heel blij maken met zo’n leuke limited edition Harm Hippiebus, waarmee je uiteraard ook lans maakt op het gouden ticket.
Laat ons weten waarom jij deze collectors item van VTech wil winnen.
Stuur je antwoord, onder vermelding van Harm Hippiebus, naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 28 juni 2017

written by

17 reacties op Winactie: Win Harm Hippiebus van VTech!

  1. Mijn zoontje van 4 speelt er nog steeds met de Toet Toet Auto’s , en de jongste begint het nu ook te ontdekken. Zou een heel leuk kado zijn zo’n hippe hippiebus!

  2. Banger Sisters, wat een ontzettend leuke prijs weer te vergeven. Mag ik jullie nog bedanken voor de dvd van jeuk!!!! Ik ga toch weer een poging wagen. We hebben nu een zoef zoef diertje, en papa en mama worden helemaal gek van Koen krokodil die zijn mond maar niet houdt en aan een stuk liedjes blijft zingen met zijn vreselijke stern, maar zoonlief is fan en zijn lach maakt alles goed. Dus mag Hayden in de hoge hoed voor deze auto

  3. Ooooh wat is deze super gaaf zeg! Ben fan van de toettoet lijn. Zing nog harder mee dan mn neefje met o.a. Valentijn vliegtuig, victor vrachtwagen en vigo de vuilniswagen. Benieuwd hoe de hippiebus klinkt! Hij ziet er iig heel cool uit ?

  4. Onze zoon is helemaal gek van de toet toet auto’s ze gaan zelfs mee naar boven als hij naar bed gaat…..en wachten in de vensterbank tot hij weer opstaat ? die zal super blij zijn met zo’n hippe hippie bus….en staat nog super leuk in de vensterbank ook ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.