Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms en een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin. Ook in mei valt er weer een hoop leuks te zien bij Boomerang. Banger Sisters geeft je graag de highlights van Boomerang in mei én we gaven weer een te gek Boomerang pakket weg vol met leuke merchandise van de Boomerang helden! Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Banger Sisters mocht weer een te gek Boomerang pakket weggeven, maar hier eerst de highlights van Boomerang in mei

Scooby-Doo en Raad de Clou
Scooby-Doo en de Mystery Inc. bende zijn weer terug met tal van nieuwe avonturen in een moderne setting en met een humoristische twist! In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, waaronder Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman!

Bekijk de nieuwe afleveringen vanaf 3 mei elke dag om 15:00 uur, alleen bij Boomerang!

Flap de Hond
Flap is een lief klein hondje. Het soort vriend waar je alleen maar van kunt dromen. Hij is misschien klein van stuk, maar hij heeft doorzettingsvermogen en is dapper. Daarnaast is hij een kei in het uitvinden van unieke gadgets die hem de extra kracht en moed geven om allerlei obstakels te overwinnen.

De nieuwe avonturen van Flap de Hond zie je vanaf maandag 24 mei elke dag om 17:30 uur bij Boomerang!

Grizzy en de Lemmings
Terwijl Grizzy het zichzelf makkelijk heeft gemaakt in het huis van de boswachter midden in de Canadese bossen, laten de Lemmings hem maar niet met rust. In Grizzy en de Lemmings zetten de op het eerste gezicht schattig en onschuldig lijkende Lemmings de boel op zijn kop. Het huis wordt omgetoverd tot een waar pretpark door de Lemmings, die Grizzy maar niet met rust willen laten.

De gloednieuwe afleveringen van Grizzy en de Lemmings zie je vanaf 10 mei elke dag om 18:25 uur bij Boomerang.

Zoals je ziet valt er weer een hoop leuks te bekijken op Boomerang in mei!
Banger Sisters mocht  weer een te gek Boomerang pakket weggeven.

In dit Boomerang pakket zit en Looney Tunes etuiset, een Boomerang badgeset, glow in the dark stickers van Scooby-Doo en een super leuke Mighty Mike tas

Gefeliciteerd Amelie Kienhuis, het Boomerang pakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

3 reacties op Winactie! Winnaar Boomerang pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.