Op 5 juni opende de bioscopen weer hun deuren en vanaf dat moment verscheen ook het allerlaatste avontuur van ieders favoriete buurmannen in de Nederlandse bioscopen. In Buurman & Buurman – Bakken en Grillen staan de klungelige buurmannen klaar om nieuwe problemen aan te pakken, die voornamelijk door zichzelf veroorzaakt worden. De film, met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen die de karakters tot leven brengen, is vanaf 5 juni 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen. En om dat te vieren gaf Banger Sisters een Buurman & Buurman puzzel en memospel weg! Ook meegedaan? Kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Al jarenlang is het dolkomische duo grote favoriet bij kinderen en volwassenen. Na bijna 45 jaar schitteren ze niet alleen op TV en in de bioscopen, maar hebben ook een heel eigen lijn van onder andere (educatieve) spellen, boeken, klokken, dekbedden en pluche.

De allerlaatste bioscoopfilm belooft opnieuw een hilarisch avontuur. De twee charmante, maar zeer onhandige buren beginnen net als altijd vol enthousiasme aan klusjes, maar helaas loopt het weer niet op rolletjes. Ook nu weten ze samen tot een oplossing te komen, vooral door slim te zijn en goed samen te werken. Val jij van je stoel van het lachen?

Wat leuk hé, dat onze klussende helden weer een nieuwe bioskoopfilm hebben?
Om dat te vieren gaven we een Buurman en Buurman puzzel en memospel weg.

 

 

 

 

 

 

Gefeliciteerd Omi Pauline, Mente & Géza, de Buurman & Buurman puzzel en memospel komen zo snel mogelijk jullie kant op!

Niet gewonnen? Bestel via onderstaande link de Buurman & Buurman puzzel en/of memospel

written by

1 reactie op Winactie! Winnaar Buurman & Buurman puzzel en memospel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.