Joehoe, de zomer is begonnen! Ook op Carton Network barst de zomer los met afleveringen van o.a. Craig van de Kreek, Victor en Valentino en Teen Titans Go! Hieronder lees je over deze helden van Cartoon Network en daarnaast gaven we, om de zomer te vieren, een supergaaf Cartoon Network Zomerpakket weg!

Craig van de Kreek
Craig is terug samen met zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP, in Craig van de Kreek. Ze beleven avonturen in de Kreek, een verwilderd stukje natuur bij hun dorp. In en rond de Kreek vinden we een echte samenleving van kinderen.

In de afleveringen ontdek je nieuwe gebieden van de Kreek, ontmoeten nieuwe ‘Kreek Kinderen” elkaar, en komen Craig en zijn vrienden regelmatig in de problemen bij De Stomp, hun ontmoetingsplaats.

Kijk vanaf 12 juli naar de gloednieuwe afleveringen van Craig van de Kreek. Doordeweeks om 09:25 uur, alleen bij Cartoon Network!

Victor en Valentino
Victor en Valentino komen allerlei wezens vanuit de oude folkore en onderwereld tegen tijdens hun verkenning van Monte Macabre. Ze komen op plekken die alleen in legendes bestaan en in mythes worden omschreven! Het is hun nieuwsgierigheid dat ervoor zorgt dat de bovennatuurlijke elementen zich onthullen.

Bekijk de gloednieuwe afleveringen van Victor en Valentino vanaf 26 juli doordeweeks om 09:00 uur, alleen bij Cartoon Network!

Teen Titans Go! Zomer Dansfeest
De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in Teen Titans Go! Kom erachter hoe het leven van een tiener-superheld er nou echt uitziet wanneer de cape eraf komt. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur.

Trek je dansschoenen aan en doe mee met het Teen Titans Go! Zomer Dansfeest, vanaf 10 juli elke dag om 07:40 uur bij Cartoon Network.

Om de zomer te vieren geven we samen met Cartoon Network een supergaaf Cartoon Network Zomerpakket weg! In dit pakket zit een  roze Cartoon Network T-shirt, een Cartoon Network Travel mug, een Power Puff Girls zonnebril en een We Bare Bears pet.

Gefeliciteerd Familie Voncken, het Cartoon Network Zomerpakket komt zo snel mogelijk jullie kant op!

written by

1 reactie op Winactie! Winnaar Cartoon Network Zomerpakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.