Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen van Craig of the Creek en Teen Titans Go! Graag geven we je de highlights van juli op Cartoon Network. En alsof dat niet genoeg is gaven we ook nog een gaaf Cartoon Network pakket vol leuke merchandise weg! Heb jij ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Zoals elke maand staan er ook in juli weer een hoop plezier en een stevige dosis actie op het programma bij Cartoon Network. Met spannende afleveringen van Craig of the Creek en Teen Titans Go!, maar ook stoere shows zoals DC Super Hero Girls, Ben 10 en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network is te zien in Europa, het Midden-Oosten en Afrika in 19 talen in meer dan 142 miljoen huishoudens in 70 landen. Cartoon Network is onderdeel van Turner, een WarnerMedia bedrijf. Bekijk de Nederlandse website op http://www.cartoonnetwork.nl
Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat! We geven je graag de highlights van juli op Cartoon Network:

Craig van de Kreek
Craig en zijn vrienden stuiten in seizoen 4 op een mysterieus mosdorp dat hen zou kunnen helpen in hun zoektocht naar het Hart van het Woud.

Bekijk de gloednieuwe afleveringen van Craig van de Kreek vanaf 25 juli elke dag om 06:55 uur bij Cartoon Network!

Zomer avonturen van Craig van de Kreek
Craig, Kelsey & J.P. nemen dit jaar het voortouw in de zomeravonturen op Cartoon Network. Ga samen op reis, verken onbekende plaatsen, maak nieuwe vrienden en leer de crew van de Creek beter kennen! Dit alles in combinatie van de nieuwe afleveringen van ‘Craig of the Creek’ die beginnen op 25 juli.

Vanaf 9 juli zie je elke dag om 06:55 uur de zomer avonturen van Craig van de Kreek bij Cartoon Network!

Teen Titans Go! Zomer Dansfeest
Deze feestdagen nodigen de Teen Titans je uit voor een groot zomerdansfeest! Elke dag zullen we, samen met Beast Boy, Robin, Cyborg, Raven en Starfire, eindeloos plezier en avonturen beleven met alle mogelijke dansbewegingen die je je maar kunt voorstellen.

Laten we dansen en samen de zomer vieren met Teen Titans Go! elke werkdag om 10:50 uur vanaf 11 juli bij Cartoon Network.

Er valt in juli weer een hoop te zien bij Cartoon Network! Banger Sisters mocht samen met Cartoon Network een gaaf pakket weg vol leuke merchandise weg geven.
In dit pakket zit een Gumball Notebook, een Victor en Valentino pet en een Ben 10 pen. Dit gave pakket zit verpakt in een tas van De Fungies.
Gefeliciteerd Chloë uit Rotterdam, het gave Cartoon Network pakket is naar je onderweg!

written by

1 reactie op Winactie! Winnaar gaaf Cartoon Network pakket met de Highlights van juli!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.