Winactie_Jamin_American_Candy_-_26_dec

De laatste maand van het jaar gingen we bij Banger Sisters in als de December Feestmaand vol leuke winacties. Samen met Jamin gaven we nogmaals zo’n heerlijk American Candypakket weg.

De aller lekkerste winkel van Nederland is toch wel Jamin, want de lekkernijen die je daar tegen komt, daar loopt het water je spontaan van in de mond. Natuurlijk ken je de vele soorten snoepjes, koekjes en andere zoetigheden, maar graag brengen we de American Candy nog eens onder je aandacht. Wist je bijvoorbeeld dat binnenkort de American Candy weeks van start gaan bij Jamin, natuurlijk met diverse lekkere American Candy aanbiedingen. Kijk op www.jamin.nl/winkelzoeker of de Jamin bij jou in de buurt ook deelneemt aan deze actie.

Jamin en Banger Sisters feesten in de December Feestmaand nog even door en gaven nogmaals zo’n heerlijk smakelijk pakket vol American Candy weg, alleen nu met een ander inhoud:

Wonka Giant Chewey Nerds
Deze grote versie van de Wonka Nerds zijn hard van buiten, maar heerlijk zacht van binnen. Met smaken als aardbei, druif, watermeloen, citroen en sinaasappel.
Skittles Wild Berry
Speciale variant Skittles met smaken als berry punch, melon berry, wild cherry, strawberry en raspberry.
Tootsie Roll Bar
De Tootsie roll is 1 van Amerika’s bekendste snoepjes. De unieke textuur doet het meest denken aan een kauwbonbon, maar met een herkenbare chocolade
Flipz milk chocolate pretzel
Een pretzel omhuld met rijke melk chocolade. Erg simpel en daarom erg lekker!
Pop-tarts gone nutty peanutbutter
Pop tarts gevuld met de lekkerste pindakaas besprinkeld met suiker.
Baby Ruth
Candy bar gevuld met pinda’s, nougat en karamel
Nestlé Butterfnger
Crispety, crunchety, peanut-buttery!.
Wonka mini chewy sweet tarts
De bekende Wonka Sweet tarts maar dan in een mini en ‘chewy’ variant!

Wat een verwennerij, helemaal voor Hanneke V. want zij kan binnenkort dit lekkere American Candy pakket van Jamin aan de deur verwachten. Gefeliciteerd!

Like Jamin op Facebook

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.