Het zit Hesron niet mee in de liefde. Hij wordt gedumpt door zijn ex, maar is vast van plan om niet als single door het leven te blijven gaan. Een uitgebreide zoektocht naar een nieuwe liefde volgt en Hesron heeft talloze dates, maar of de ware daar tussen zit…? Om daar achter te komen moet je gewoon zijn boek vol met  hilarische datingavonturen echt eens lezen.  Ik kan er een boek over schrijven kwam vorige maand uit en jij kon ‘m winnen bij Banger Sisters!

Ik kan er een boek over schrijven ~ Hilarische datingavonturen – Hesron Bon
Succesvol daten Les 1:
Wees gewoon eerlijk over je leeftijd, smokkel niet meer dan vijf jaar!

Nadat Hesron weer eens is gedumpt – deze keer door een dame met wie hij hoopte samen oud te
worden – gaat hij op zoek naar een nieuwe vrouw in zijn leven. Wat volgt is een online speurtocht op dating apps naar de vrouw van zijn dromen. Hij verzamelt duizenden matches en heeft tientallen dates, in binnen- en buitenland.

Alles komt voorbij, van vegetariërs tot officieren van justitie en van bakfietsmoeders tot golddiggers. ‘Ik ben blij dat ze geen Nederlands kan lezen, want als ze kon ontcijferen dat er op mijn knalgele Vomar-tas met rode koeienletters VOORDEELTAS staat, waren we snel uitgepraat.’

Bijna iedereen doet zich online anders voor, ook de nuchtere Hesron. Maar in dit boek stelt hij zich eerlijk en kwetsbaar op, met een flinke dosis humor. Zal het hem lukken zijn droomvrouw te vinden?
De ongeveer 35- jarige Hesron Bon date wat hij kon. Hij noemt zich ‘geen schrijver’ maar kan waargebeurde verhalen vertellen als geen ander. Dit is zijn eerste en waarschijnlijk ook enige boek.

Gefeliciteerd Marina Westerman, Ik kan er een boek over schrijven ~ Hilarische datingavonturen van Hesron Bon komt jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.