Waanzinnige Winter Wedstrijd - 1 Zendee

December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk cadeautjes! Het is dit jaar bij Banger Sisters een waanzinnige winter want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven.
We zijn deze Waanzinnige Winter Wedstrijd op Banger Sisters gestart met een wel heel gave prijs van Zendee. Heb je ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Hou je van stoer, maar toch vrouwelijk? Dan moet je eens een kijkje nemen op de website van Zendee, want dat is waar zij voor staan. Leuke, vlotte mode die prettig zit en lekker pittig oogt. Bang dat een jurkje tuttig staat? Niet met de jurkjes van Zendee. Door opvallende details als een rits of opvallend randje ben je verzekerd van een hippe outfit.

Natuurlijk heeft Zendee niet alleen jurkjes in hun assortiment. In de loop van de tijd is Zendee steeds groter geworden. Zo hebben ze naast de jurkjes ook rokken, hoodies en vesten. Ook accessoires als kettingen en armbanden sieren de webshop. In het voorjaar van 2015 komt Zendee met iets nieuws. Het is nog een beetje geheim, maar beloofd superleuk te worden!

We begonnen deze Waanzinnige Winter Wedstrijd van Banger Sisters goed want van Zendee mochten we maar liefst een artikel naar keuze weggeven. We vroegen je om antwoord te geven op de volgende vraag:

Wat krijg je als je je bij Zendee op de website aanmeld voor de nieuwsbrief?

Het antwoord moet natuurlijk zijn € 5,- korting op je eerstvolgende aankoop.

We feliciteren Marleen Vonk. Zij stuurde ons het juiste antwoord en mag bij Zendee een artikel naar keuze uitzoeken. Zendee zal binnenkort contact met je opnemen.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.