Winactie Win de dvd van Mega Mindy VS. Rox!

Het is alweer de vierde film voor Mega Mindy. De film trok in België en Nederland in totaal meer dan 250.000 bezoekers naar de bioscoop. Vanaf 8 april verschijnt de spannende film Mega Mindy vs. Rox op dvd. En weet je wat nog mooier is? Banger Sisters mag er drie weggeven!

In Mega Mindy vs. Rox belandt Mega Mindy in een nieuw avontuur waar ze het op moet nemen tegen de sluwe Waterman, die koste wat het kost zijn Gouden Helm in handen wil krijgen. Met deze helm vol superkrachten kan Waterman opnieuw heersen over het eiland Malta. Free Souffriau schittert wederom als Mega Mindy. Jim Bakkum is te zien in een dubbelrol als Waterman en Achiel. Andere rollen worden gespeeld door Fred Van Kuijk (Opa Fonkel), Nicky Langley (Oma Fonkel), Anton Cogen (commissaris Migrain), Jana Geurts (Olivia), Jelle Florizoone (Rick), Jeremy Van Doorne (Xavier), Frans Maas (de Kolonel), Jeron Dewulf (Jones) Liliana de Vries (Anita) en Chris Van den Durpel (stem auto ROX).

De dvd van Mega Mindy vs. Rox bevat naast de film ook de titelsong en videoclip van Rox vs. Mega Mindy.

Mega Mindy vs. Rox 
Opa Fonkel en Mega Mindy worden door Anita om hulp gevraagd. De Gouden Helm, die destijds een enorme kracht gaf aan Achiel, is gestolen. Wanneer Achiel de Gouden Helm opzette, veranderde hij in Waterman. Waterman was een echte superheld op Malta, want hij kon het weer bepalen. Als het stormde, joeg hij de wolken weg. Als het teveel regende, toverde hij de zon tevoorschijn. Jammer genoeg wilde Achiel meer en meer macht en veranderde hij langzaam maar zeker in een slechte superheld. Toen de bewoners hem niet meer wilden gehoorzamen, besloot hij het eiland te laten vergaan door met zijn krachten een immense storm te ontketenen. Anita’s grootmoeder kon de ondergang van Malta voorkomen door de Gouden Helm van zijn hoofd te trekken, maar ze werd door de storm met helm en al meegezogen naar de onmetelijke diepten van de zee. Anita heeft na al die jaren de Gouden Helm eindelijk teruggevonden. Maar handlangers van Achiel, die zelf waarschijnlijk nog op Malta leeft, konden hem vrijwel meteen bemachtigen. Als Achiel de Gouden Helm weer in handen krijgt, zal hij alsnog zijn verschrikkelijke plan verder zetten en Malta verwoesten. Mega Mindy moet dit voorkomen en de Gouden Helm voorgoed vernietigen! Maar dit blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan, want Achiel is geen makkelijke tegenstander. Hij bedenkt het lumineuze plan om de Kolonel van Team ROX te ontvoeren en via een computersysteem zijn gedaante over te nemen. Zo kan hij Team ROX op missie sturen en hen wijsmaken dat Mega Mindy en haar familie gouddieven zijn. Er ontstaat een spannende strijd tussen Team ROX en Mega Mindy. Zal het bedrog tijdig uitkomen en kunnen Team ROX en Mega Mindy hun krachten bundelen? Kunnen ze de Gouden Helm terug bemachtigen en vernietigen of zal Achiel alsnog zegevieren en Malta voorgoed naar de zeebodem verbannen? Je beleeft het allemaal in de spannende film “Mega Mindy versus ROX”!

Heb je de film nog niet gezien of kun je er geen genoeg van krijgen?
Bekijk hier dan alvast de trailer.

Banger Sisters mocht maar liefst 3 dvd’s weggeven van deze spannende Mega Mindy film.
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Mega Mindy vs Rox komt zo snel mogelijk jullie kant op!
*Inge Dukker
* Imar en Marit Bouwman
* Megan van Engelen

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.