Winactie Win een Zoef Zoef Dieren Hondenhok mét Hero Hond!

Spelend leren, ontdekken en steeds slimmer worden, daar staat het speelgoed van VTech voor. Kleurige vriendjes waar kinderen uren mee kunnen spelen en tegelijk ook nog wat leren. Nieuw bij de VTech Zoef Zoef Dieren is het Hondenhok voor Hond Hero, een vrolijk hondenhok vol leuke elementen. Banger Sisters is dol op het vrolijke, educatieve speelgoed van VTech en we gaven daarom een Zoef Zoef Dieren Hondenhok mét Hero Hond weg!

Vriendjes van dichtbij, kameraadjes voor altijd, de Zoef Zoef Dieren van VTech
Het fijnst speel je met je dierenvriendjes van dichtbij, vriendjes die misschien allang je allergrootste wens zijn. En dus wordt Zoef Zoef Dieren van VTech dit voorjaar uitgebreid met maar liefst vijf nieuwe speelse kornuiten van dichtbij! Kalina Kat, Hidde Hond, Sara Schildpad, Hugo Hamster en Hendrik Haan zijn er klaar voor: spelen maar!

kat hond hamster haan schildpad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo’n eigen kitten, pup, hamster, haantje of schildpad zijn het helemaal, omdat ze zo leuk, lief en veelzijdig zijn. De dierenvriendjes zingen liedjes, spreken zinnetjes, gaan op avontuur en reageren stuk voor stuk. Op het baasje en op de eerder geïntroduceerde speelsets van Zoef Zoef Dieren en Toet Toet Auto’s. Voor wie het fenomeen eerder ontging: spelen en leren gaan prima samen! Zoef Zoef Dieren stimuleren de motorische vaardigheden, de zintuigelijke ontwikkeling en fantasierijk spelen. Met zes melodietjes, drie gezongen liedjes en grappige zinnetjes per dierenvriendje wordt het vooral een vrolijke boel.

V-Tech Zoef zoef huisdieren Hond en hondenhok
Nieuw dit voorjaar is ook het Zoef Zoef Dieren Hondenhok. Geen straf, maar de droom van ieder hondje. Met evenzoveel spannende en speelse elementen is Hero Hond hier van meet af aan de koning te rijk. En het baasje niet minder!

Maar nu de winnaar van dit mooie Zoef Zoef Dieren Hondenhok mét Hero Hond!
Gefeliciteerd Zoë uit Eindhoven, binnenkort kun jij lekker met Hero hond en zijn hondenhok van VTech spelen.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.