Binnenstebuiten 0
Het kan je niet ontgaan zijn dat Disney Pixar weer een geweldig leuke nieuwe film heeft: Binnenstebuiten. Dit keer neemt regisseur Pete Docter je mee naar een wel heel bijzondere plek, daar waar alles gebeurt, namelijk het hoofd van Riley. In dit hoofdkwartier van emoties gaat meer om dan je denkt. Het resultaat is een film vol ontroerende, grappige en emotionele momenten. Ook mee gedaan met onze winactie waarmee je een super Binnenstebuiten pakket met leuke prijzen én twee vrijkaartjes voor de Binnenstebuiten in de bioscoop kon winnen? Kijk snel of jij één van de winnaars bent!

Binnenstebuiten 1
Binnenstebuiten

Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Midden-Westen van Amerika achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley’s hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier. Hoewel Plezier, Riley’s belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruziën de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school.

Binnenstebuiten 2
Binnenstebuiten draait sinds 15 juli in de bioscoop.
Alvast een voorproefje van deze geweldig leuke nieuwe film?
Bekijk hier dan alvast de trailer.
Meer weten over Disney Pixar?
Kijk op Facebook of volg op Twitter

Banger Sisters mocht twee lezers blij maken met een ontzettend gaaf Binnenstebuiten pakket. In dit pakket zit een stickerset, een Philips kleurlamp én twee vrijkaartjes om de film in de bioscoop te gaat bekijken.

Binnenstebuiten 1Binnenstebuiten 4Binnenstebuiten 3

Gefeliciteerd Evert H. en mevrouw Doesburg, het Binnenstebuiten pakket komt zo snel mogelijk jullie kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.