Winactie-_Win_De_Smoezels_vieren_een_verjaardag

Na een recensie van De Smoezels en de nieuwe oppas en De Smoezels vieren een verjaardag zijn we zwaar fan geworden van deze Smoezels. Banger Sisters wilde je graag nader kennis laten maken met deze familie vol viezigheid, want we mochten maar liefst drie exemplaren van De Smoezels vieren een verjaardag weggeven.In de Smoezels vieren een verjaardag maken De Smoezels zich zorgen om hun huisdraak Vuurkontje. Hij is zo stil en verdrietig. Dan krijgen ze een superstinkplan: ze gaan de verjaardag van Vuurkontje vieren en ze nodigen al zijn drakenvrienden uit. Daar vrolijkt hij vast van op! En inderdaad, met Razende Ramon, Blauwe Benno, het Chinese drakenmeisje Barbie- Pangang en alle Smoezels wordt het een lekker smoezelig verjaardagsfeest!

Beide boeken van De Smoezels zijn geweldig leuk om voor te lezen of voor kinderen in de basisschoolleeftijd om zelf te lezen. Dankzij het humoristische verhaal en namen als Vuurkontje, Razende Ramon en Barbie Pangang ligt je kind om de haverklap dubbel. Met De Smoezels ben je van een grappig en gezellig (voor-)lees moment verzekerd!

Inmiddels zijn De Smoezels grote favoriet bij Banger Sisters en daar wilden we jullie graag van mee laten genieten. Samen met uitgeverij De Vier Windstreken mochten we maar liefst drie exemplaren van dit geweldig leuke boek weggeven en dat hebben we geweten! Onze mailbox stroomde haast over van de Smoezelfans.
Justin, Zeno en Martin zullen binnenkort superfans zijn want zij hebben alle drie De Smoezels vieren een verjaardag gewonnen. Gefeliciteerd, De Smoezels komen zo snel mogelijk naar jullie toe!

Niet gewonnen, maar toch genieten van De Smoezels?
De Smoezels vieren een verjaardag en De Smoezels en de nieuwe oppas zijn beide voor € 13,95 te koop bij elke (internet-)boekhandel.
Klik hier voor meer informatie over beide boeken en een speciale app van De Smoezels.

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.