winactie-win-de-dvd-bibi-tina-3-jongens-tegen-de-meiden

De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een nieuw avontuur. Na een succesvolle première, bij de manege van Anky van Grunsven, kwam op 12 september de DVD uit. De film is tevens op VOD beschikbaar. De beste vriendinnen Bibi en Tina beleven samen met hun paarden Amadeus en Sabrina super spannende avonturen. Ze lossen mysteries op, helpen andere mensen en dieren in nood en strijden tegen onrecht. De sterke vriendschap, de passie voor paarden en liefde voor dieren zijn veel voorkomende thema’s. De Nederlandse stemmen worden verzorgd door de succesvolle meidengroep Sarah & Julia, bekend van het Junior Songfestival. Ze hebben voor de film ook enkele liedjes ingezongen.  De DVD wordt uitgebracht door Just4Kids en jij kon ‘m winnen bij Banger Sisters!


bibi-tina-3-jongens-tegen-de-meidenBibi & Tina 3: Jongens tegen de Meiden
Bibi en Tina gaan samen met een groep studenten en hun lievelingspaarden op zomerkamp. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen…

Alvast een voorproefje? Bekijk hier de trailer

bibi-tina-3-jongens-tegen-de-meiden-2

 

 

 

 


VOD

Bibi & Tina 3: Jongens tegen de Meiden is beschikbaar op de volgende kanalen: Ziggo, KPN, Moviemax, Tele 2, Pathe Thuis, iTunes, Google Play en Telenet.

De eerste twee delen van de Bibi & Tina filmreeks zijn ook beschikbaar op VOD: Bibi & Tina: de Film en Bibi & Tina 2: Liefde en diefstal op de Manege.

Banger Sisters mocht vijf dvd’s van deze leuke film weggeven.
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de dvd van Bibi & Tina 3: Jongens tegen de Meiden komt jullie kant op!
*mevrouw van der Plas
* Jennifer van luik
* Miranda Schijvens-Groos
* Queenie Schut
*Jelle uit Sittard

 

written by

1 reactie op Winnaars dvd Bibi & Tina 3: Jongens tegen de Meiden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.