Winactie Win een dvd box met daarin Vampierzusjes deel 1, Heksje Lilly en Yoko.


Na het succes van Vampierzusjes 1 zijn de zusjes Dakaria en Silvania terug in een nieuw, smakelijk avontuur: Vampierzusjes 2: Vleermuizen in je buik! De meiden zijn inmiddels gewend aan het rustige dorpje Bindburg en leiden een “normaal” leventje waarin school, vrienden en de liefde centraal staan. De rust wordt echter al snel verstoord als Dakaria ontvoerd wordt door een oude aartsvijand van hun ouders. Sylvania moet er samen met haar vrienden alles aan doen om Dakaria te redden uit de handen van het kwaad…  Omdat deze gave film vanaf 28 juli in de bioscoop draait mocht Banger Sisters maar liefst drie lezers blij maken met een dvd box met daarin Vampierzusjes deel 1, Heksje Lilly en Yoko.

ee49deba-7b68-4e3d-8b89-6b6e392b1000Vampierzusjes 2: Vleermuizen in je buik
De Vampierzusjes zijn terug voor een nieuw smakelijk avontuur! Twee jaar na hun verhuizing uit Transsylvanië zijn Dakaria en Silvania Tepes helemaal gewend aan het rustige dorpje Bindburg: ze halen goede cijfers op school en zijn beste vrienden met Helene en Ludo. Silvania heeft zelfs een liefje, zijn naam is Jacob. Dakaria heeft haar oog laten vallen op Murdo, de mysterieuze zanger van haar favoriete band Krypton Krax. Wanneer de zusjes horen dat Krypton Krax in de buurt zal optreden besluiten de zusjes om ‘s nachts stiekem het huis uit te sluipen en naar het concert te vliegen, ondanks het verbod van haar ouders. Op het concert komt Silvania oog in oog te staan met de gevaarlijke Xantor, de manager van de band en tevens een oude bekende van hun ouders. Xantor heeft nog een appeltje met hen te schillen en zint op wraak! Wanneer Dakaria wordt ontvoerd, moet Sylvania, samen met haar vrienden er alles aan doen om haar zusje te redden uit de handen van het kwaad…

Over de makers
Vampierzusjes 2: Vleermuizen in je buik is een film van regisseur Wolfgang Groos naar een scenario van Ursula Gruber. Zij waren eveneens verantwoordelijk voor de regie en het scenario van deel 1. De films zijn gebaseerd op de gelijknamige bestsellers van schrijfster Franziska Gehm. De film is van de makers van films als De dolle tweeling, de Heksje Lilly-films en Yoko.
Vampierzusjes  is een fantasievolle, spannende en prijswinnende kinder/familiefilm naar de gelijknamige boeken van Franziska Gehm. De stemmen worden onder andere verzorgd door: Vajèn van den Bosch (The Voice Kids), Venna van den Bosch, Tjeerd Melchers (Mijn vader is een detective), Niels Croiset (Zwarte Tulp), Hilke Bierman en Joost Claes (Oesters van Nam Kee) en de film wordt uitgebracht door Just Entertainment. Vampierzusjes 2: Vleermuizen in je buik wordt in Nederland uitgebracht door Just Entertainment en is vanaf 28 juli in de bioscoop te zien

Banger Sisters mocht maar liefst drie dvd boxen weggeven met daarin  Vampierzusjes 1, Heksje Lilly en Yoko. Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de dvd box komt zo snel mogelijk jullie kant op!

*Maris van Seggelen
*Sabine Hensens
*Marian Zwarts

written by

2 reacties op Winnaars dvd box met daarin Vampierzusjes deel 1, Heksje Lilly en Yoko!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.