winactie-win-de-dvd-kikkerdril-en-uilensleutelhanger

Uilenbal is een nieuwe feelgood familiefilm over vriendschap, dieren en avontuur in de natuur. De film is van dezelfde makers als van Kikkerdril en beloofd weer een spannend avontuur te worden. Uilenbal draait vanaf 12 oktober in de bioscoop en ter ere daarvan mocht Banger Sisters vier exemplaren van de dvd van Kikkerdril plus een leuke uilensleutelhanger weggeven!

UILENBAL/Lemming FilmUilenbal
Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral die net is verhuisd. Ze wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden  valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi (Jashayra Oehlers), de stoere Jason (Matheu Hinzen) en de verlegen Vito (Felix van de Weerdt). Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepiep’s botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn.

uilebal-2 uilebal-3 uilebal-4

Uilenbal draait vanaf 12 oktober in de bioscoop en is de openingsfilm van Cinekid.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd,   de dvd van Kikkerdril plus een leuke uilensleutelhanger komt zo snel mogelijk jullie kant op.

*Oma van Sanneke
* M. van Son
* Lonneke & Mees
* Kikkerfan/anoniem

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.