winactie-win-een-kneipp-voetverzorgingsproductLopen, rennen, springen, onze voeten hebben nogal te lijden onder de dagelijkse gang van zaken. Een goed idee is om je voeten geregeld lekker extra te verwennen. Kneipp voetverzorgingsproducten met o.a. calendula en sinaasappelolie verzorgen, verfrissen en ontspannen vermoeide voeten en helpen ze gezond te houden. Banger Sisters zet de nieuwe producten van Kneipp voetverzorging voor je op een rijtje, en we geven ze ook weg!

Tegenwoordig heeft iedereen een druk bestaan, rennen naar school en/of werk, boodschappen, sporten en zoveel meer. Ondertussen worden je voeten moe, krijg je last van eelt of andere voetkwaaltjes. Daarvoor heeft Kneipp nu iets nieuws; een hele lijn voetverzorging met heerlijke, natuurlijk ingrediënten zoals calendula, sinaasappelolie en etherische oliën. Fijne producten om je voeten eens lekker uitgebreid te verwennen. Bijzonder is dat alle Kneipp voetverzorgingsproducten geschikt zijn voor het preventief verzorgen van de voeten van diabetici. Bij het ontwikkelen van de nieuwe Kneipp voetverzorgingsproducten is er een gebruikerstest van 3 maanden gedaan onder diabetici met een positief resultaat. In verband met de etherische oliën in het product geeft Kneipp het advies om de voetverzorgingsproducten niet gebruiken bij open wondjes op de voeten.

Het Kneipp voetverzorging assortiment is recent helemaal vernieuwd en bestaat uit deze vijf producten:

kneipp-voet-eeltcremeKneipp Eeltcrème
Vanaf het eerste gebruik reduceert Kneipp® Eeltcrème, met 25% ureum, effectief en langdurig eelt. De huid wordt verzorgd door toevoeging van kalmerende en hydraterende panthenol en celbeschermende vitamine E. Ruwe en gebarsten huid wordt weer zacht en soepel. Beschermt tegen voetschimmel. Calendula-extract is geschikt voor herstel en verzorging van gevoelige en overbelaste voeten.

 

kneipp-voet-bruistabletKneipp Voetbadbruistablet
Kneipp Voetbadbruistabletten bevatten hoogwaardig calendula- en kastanje-extract, kamfer en menthol. De bruisende werking in combinatie met de etherische oliën van rozemarijn, tijm en salie werkt als een verfrissende deodorant.

 

kneipp-voet-badkristallenKneipp Voetbadkristallen (voetbadzout)
Kneipp Voetbadkristallen Calendula – Sinaasappelolie reinigen en verfrissen vermoeide en overbelaste voeten en verminderen eeltvorming. Calendula-extract is geschikt voor herstel en verzorging van gevoelige en overbelaste voeten. Het hoge percentage natuurzuiver thermaalzout wordt verkregen uit de zoutmijn Saline Luisenhall.

 

 

kneipp-voet-butterKneipp Voetbutter
Verwen je droge en overbelaste voeten met de rijke Kneipp Voetbutter en ze worden zacht en soepel. De combinatie van waardevolle verzorgende werkstoffen bevat 10% ureum voor een hydraterend effect. Kalmerende panthenol en celbeschermende vitamine E complementeren de verzorgende formule. Helpt voetschimmel voorkomen. Calendula-extract is geschikt voor herstel en verzorging van gevoelige en overbelaste voeten. Etherische sinaasappelolie verfrist en vitaliseert. Sheabutter maakt de huid zacht, trekt snel in en werkt kalmerend.

 

kneipp-voet-5in1-cremeKneipp 5-in-1 Voetcrème
Deze fijne voetcrème bevat een speciale combinatie van ingrediënten zoals huidgerelateerde plantaardige oliën, rijk aan verzadigde en onverzadigde vetzuren en bevat huidkalmerende dexpanthenol en barrière-versterkende plantensterolen. De saffloerolie verzorgt intensief, het maakt de huid soepel en verbetert de huidstructuur, daarnaast zorgt avocado-olie voor een intensieve hydratatie en ondersteunt het de regeneratie van de huid.

 

 

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, het Kneipp Voetverzorgingsproduct van jullie keuze komt jullie kant op!
Ella uit Turnhout – Kneipp Eeltcrème
Rachelle Renes – Kneipp Voetbadbruistablet
Birgit de Ruiter- Kneipp Voetbadkristallen (voetbadzout)
Merel – Kneipp Voetbutter
D. Verhoeven – Kneipp 5-in-1 Voetcrème

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.