Waanzinnige Winter Wedstrijd - 13 Borre

December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk cadeautjes! Het is dit jaar bij Banger Sisters een waanzinnige winter want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Ook Borre doet mee aan de Waanzinnige Winter Wedstrijd op Banger Sisters en geeft leuke prijzen weg voor echte Borre fans. Heb je ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Borre, welk kind is er nu niet fan van deze vrolijke vriend? In zijn boekjes beleefd Borre de meest uiteenlopende avonturen. De boekjes zijn ontzettend leuk voor kinderen om zelf te lezen en bovendien zeer geschikt omdat ze zijn afgestemd op de groep waarin het kind zit. Uiteraard zijn de avonturen van Borre ook bijzonder leuk om voor te lezen.

Borre heeft ook een eigen leesclub. Als lid ontvang je elke maand twee boekjes; eentje met een nieuw avontuur van Borre en een boekje met een ander leuk verhaal. Daarnaast ontvang je het Borre clubblad met taalspelletjes, puzzels en nieuwtjes en uiteraard een welkoms cadeau naar keuze. Kijk voor meer informatie of om je kind aan te melden als lid van de Borre leesclub op www.borre.nl

Speciaal voor alle Borre fans mocht Banger Sisters maar liefst vijf paar unieke Borre sloffen weggeven. De gelukkige winnaars zijn:

* Cas Hulskers – mt. 28/29
* Jose Mostert – mt. 30/31
* Riekske en Sylvian van den Broek – mt. 32/33
* Jacques Leliveld – mt. 34/35
* T. van de Berg – mt. 34/35

Gefeliciteerd allemaal… de sloffen van Borre komen zo snel mogelijk jullie kant op!

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.