Slecht weer omhels de regen, vitaminen en thee
Het regent. De meeste mensen vinden het dan heerlijk om met een goed boek de dag door te brengen. Maar wat is het effect van de regen op jouw leesplezier? En heb je je boek uit en ben je toe aan een nieuw exemplaar? Vraag dan eens rond naar de mooiste boeken en gebruik voor je volgende bestelling een kortingscode van Bol. Of maak bij Banger Sisters kans op een cadeaubon, nog veel leuker!

Minder vitaminen
De hoeveelheid zonlicht kan van grote invloed zijn op je stemming want dat heeft te maken met de hoeveelheid vitamine D die je opneemt. Deze vitamine neemt de huid op wanneer deze wordt blootgesteld aan zonlicht. Bijzonder, want je hoeft dan dus zelf niets te eten om toch de vitamine D omhoog te brengen. Geen zon? Eet dan op regenachtige dagen vette vis zoals zalm of haring. En mocht je bij het lezen van een boek niet naar de markt willen voor een verse vis, je zit immers helemaal in het verhaal en kunt niet meer stoppen met lezen, kook dan een ei. Ook hierin zit vitamine D, zij het in mindere mate.

Meer thee
Op een regenachtige dag snak je naar een kopje thee. Het gure weer zorgt ervoor dat je warm wilt blijven, en hoe doe je dit beter dan met een kop geurige thee? Je hebt jouw thee misschien uitgekozen op smaak, maar thee is ook nog eens gezond. Met name zwarte, groene en witte thee. Of je geboeid een boek leest, ligt namelijk niet alleen aan het boek. Als je bijvoorbeeld groene thee drinkt, dan krijg je cafeïne en theïne binnen. De eerste maakt je meer alert terwijl de tweede er voor zorgt dat het rustig in het lichaam wordt opgenomen. Dus je hebt een betere focus en kunt sneller en beter lezen.

Inmiddels toe aan een nieuw boek?
Let dan op, want Banger Sisters mag namens vouchercloud.nl een cadeaubon van Bol.com ter waarde van maar liefst € 25,- weggeven!
Wil jij ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp “Lekker regen” naar winnen@bangersisters.nl
Meedoen kan tot en met 21 juni 2015.

written by

6 reacties op Winnen!! Slecht weer: omhels de regen, vitaminen en thee en win een cadeaubon van bol.com

  1. Ik doe ook graag mee met deze leuke winactie! Ik heb nog een aantal boeken op mijn verlanglijstje staan dus de bon zou mooi van pas komen. De mail is onderweg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.