18-wonderlijke-winter-winacties-win-onopgelost-van-hans-peeters-1
Bijna is het tijd om het jaar 2017 af te sluiten, maar dat doen we bij Banger Sisters natuurlijk niet zomaar! We maken van deze laatste maand van dit jaar één groot feest van want elke dag geven we wat leuks weg. Bij deze winactie maak je kans op
Onopgelost van Hans Peeters. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

18-wonderlijke-winter-winacties-win-onopgelost-van-hans-peeters-2Onopgelost – Hans Peeters
Michael Mc. Carn uit Londen, een wereldbekende thrillerschrijver mag drie maanden bij de politie in Londen meedraaien om ervaringen op te doen voor zijn volgende thriller, die hij aan het schrijven is. Hij leert Sally Le Bon, een jonge knappe vrouw, kennen, chef van de afdeling moordzaken die verwikkeld is in een aantal moorden in hartje Londen. Allemaal moorden op jonge, knappe vrouwen die allemaal gevonden worden, liggend naakt op de keukentafel, de benen naar beneden hangend.

Zijn humoristische inslag maakt dat hij al snel wordt opgenomen door de verschillende rechercheurs van de moordafdeling en al vrij snel raken ze verwikkeld in meer, dan alleen de steeds terugkerende moorden op jonge vrouwen. Michael gaat een grotere en meer belangrijke rol spelen bij het oplossen van de diverse moordzaken bij de politie in Londen. Maar dan! Sally Le Bon blijkt het doelwit, verdwijnt! Ontvoerd? Een helse jacht wordt geopend. Ze wordt vastgehouden in een vieze, donkere kelder en ondergaat verschrikkelijke ontberingen, pijn en ellende. Vindt Michael haar?
Vindt hij haar nog op tijd?

Ook kans maken op dit mooie boek?
Stuur een mail met als onderwerp Onopgelost naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 25 december 2017

written by

3 reacties op Wonderlijke Winter Winacties: Win Onopgelost van Hans Peeters!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.