24-wonderlijke-winter-winacties-win-randy-rendier-van-vtech-1

Bijna is het tijd om het jaar 2017 af te sluiten, maar dat doen we bij Banger Sisters natuurlijk niet zomaar! We maken van deze laatste maand van dit jaar één groot feest van want elke dag geven we wat leuks weg. Bij deze winactie maak je kans op Randy Rendier van VTech. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

 

24-wonderlijke-winter-winacties-win-randy-rendier-van-vtech-2Voor Randy Rendier kan het niet snel genoeg kerst zijn, als er iemand een plekje onder de boom verdient, is hij het wel! Als nieuwkomer binnen de Zoef Zoef Dierenfamilie verschijnt Randy Rendier nu als Limited Edition, een collectorsitem uit ’n bescheiden stal.

Met toepasselijke liedjes en melodietjes wordt kerst voor de allerkleinsten meteen een feestje! Randy daagt kleintjes uit om samen de kerstboom te versieren, kent gezongen liedjes, melodietjes en grappige zinnetjes. Ondertussen stimuleert Randy zintuiglijke ontwikkeling, motorische vaardigheden en fantasierijk spelen.

 

24-wonderlijke-winter-winacties-win-randy-rendier-van-vtech-3Vanwege het 25-jarig bestaan heeft VTech een verjaardagsactie gekoppeld aan deze Limited Edition. Er zijn 75 Gouden Tickets verstopt in de verpakkingen van Randy. Geluksvogels die er eentje vinden winnen een Zoef Zoef Dieren verrassingbox ter waarde van € 50,00!

 

Ook kans maken op Randy Rendier van VTech, we mogen er maar liefst drie weggeven!
Stuur een mail met als onderwerp Randy Rendier naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 31 december 2017

written by

6 reacties op Wonderlijke Winter Winacties: Win Randy Rendier van VTech!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.