02-wonderlijke-winter-winacties-win-twee-bioskaartjes-voor-de-familie-slim-1Bijna is het tijd om het jaar 2017 af te sluiten, maar dat doen we bij Banger Sisters natuurlijk niet zomaar! We maken van deze laatste maand van dit jaar één groot feest van want elke dag geven we wat leuks weg. Bij deze winactie maak je kans op twee bioskaartjes voor De Familie Slim. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

02-wonderlijke-winter-winacties-win-twee-bioskaartjes-voor-de-familie-slim-2
Harry Piekema, Tatum Dagelet, Matheu Hinzen en de 15-jarige Musical.ly ster Sara Dol spelen in de nieuwe Nederlandse familiefilm ‘De Familie Slim’. De film gaat over een uitvindersgezin waarvan de jongste zoon Max zich het buitenbeentje voelt van de familie, zijn uitvindingen mislukken altijd. Wanneer zijn ouders en zus ontvoerd worden, moet Max alles op alles zetten om hen te redden met een uitvinding die wél werkt… Harry Piekema (‘Albert Heijn’ commercials, ‘Borgen’) speelt de rol van vader Fritz Slim, uitvinder van alledaagse zaken. Hij is getrouwd met Julia Slim, die wordt gespeeld door Tatum Dagelet (‘Brutale Moeders’, ’4 Handen op 1 Buik’). Julia is een lichtelijk verstrooide professor en haar uitvindingen zijn zeer indrukwekkend en gevaarlijk. Samen hebben ze twee kinderen: dochter Vera en zoon Max. Sara Dol (Influencer met meer dan 641.000 volgers op Musical.ly) speelt Vera die met haar vliegende Vloggercam jonge meiden op de hoogte houdt van de nieuwste gadgets en snufjes. Ze ligt regelmatig overhoop met haar broertje Max, gespeeld door Matheu Hinzen (‘Bloed, Zweet en Tranen’, ‘Onze Jongens’). Max is een jonge, ambitieuze uitvinder die altijd bezig is met het bedenken van nieuwe uitvindingen. Het échte uitvindersgen heeft zich echter nog niet bij hem geopenbaard. Eerder werd al bekend gemaakt dat Najib Amhali, Peter Aerts en Precious Bostelaar ook in de familiefilm te zien zijn. ‘De Familie Slim’ wordt geregisseerd door Roy Poortmans en wordt vanaf 6 december in de bioscoop uitgebracht door Just Film Distribution.

02-wonderlijke-winter-winacties-win-twee-bioskaartjes-voor-de-familie-slim-1aDe Familie Slim
Max Slim is de jongste zoon van de Familie Slim, een echt uitvindersgezin. Max heeft het idee dat hij altijd in de schaduw staat van zijn grote zus en ouders. Alle drie super slimme uitvinders die elk jaar weer prijzen winnen op Inventicon, het grootste uitvindersfestival van de wereld. Max heeft nog nooit een prijs gewonnen en zijn uitvindingen mislukken altijd of ontploffen zelfs. Wanneer de familie een uitnodiging krijgt voor de 25ste editie van Inventicon, stelt Max voor om niet mee te gaan en alleen thuis te blijven. De uitnodiging blijkt alleen fake te zijn en de familie belandt ergens in Niemandsland. Collega-uitvinder en aartsrivaal Elon Teslison heeft de familie bewust ‘ontvoerd’ naar een plek ver van de echte Inventicon af. Elon is vastbesloten dat hij dit jaar Inventicon gaat winnen en nu de familie Slim uit de race is, staat niets hem meer in de weg…. Behalve Max dan. Gaat het Max lukken om zijn familie te redden met een door hemzelf gemaakte uitvinding?

02-wonderlijke-winter-winacties-win-twee-bioskaartjes-voor-de-familie-slim-3 02-wonderlijke-winter-winacties-win-twee-bioskaartjes-voor-de-familie-slim-4

 

 

 

 

‘De Familie Slim’ wordt geproduceerd door Just Productions en Gates Pictures. De regie is in handen van Roy Poortmans. Het scenario is geschreven door Sander de Regt. De film wordt gedistribueerd door Just Film Distribution (‘Fashion Chicks’, ‘Heksen Bestaan Niet’, ‘Spokenjagers’).

Banger Sisters mag twee keer twee bioskaartjes voor deze leuke film weggeven!
Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp De Familie Slim naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 9 december2017

written by

2 reacties op Wonderlijke Winter Winacties: Win twee bioskaartjes voor De Familie Slim!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.