30-wonderlijke-winter-winacties-win-twee-bioskaartjes-voor-het-leven-is-vurrukkulluk-1

Bijna is het tijd om het jaar 2017 af te sluiten, maar dat doen we bij Banger Sisters natuurlijk niet zomaar! We maken van deze laatste maand van dit jaar één groot feest van want elke dag geven we wat leuks weg. Bij deze winactie maak je kans op twee bioskaartjes voor Het Leven is Vurrukkulluk. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

 

30-wonderlijke-winter-winacties-win-twee-bioskaartjes-voor-het-leven-is-vurrukkulluk-2Het Leven is Vurrukkulluk
Het Leven is Vurrukkulluk is een feelgood film over liefde en verlangen. Tijdens een heerlijke lentedag zien we twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan (Teun Kuilboer). Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal ontmoeten we Rosa (Willeke van Ammelrooy) en Kees (Stefan de Walle), oude geliefden, wiens paden na decennia onverwacht weer kruisen. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.
30-wonderlijke-winter-winacties-win-twee-bioskaartjes-voor-het-leven-is-vurrukkulluk-3 30-wonderlijke-winter-winacties-win-twee-bioskaartjes-voor-het-leven-is-vurrukkulluk-4
 

 

 

 

Over de makers
Het Leven is Vurrukkulluk wordt geproduceerd door Sigma Pictures, bekend van De Helleveeg en De Bende van Oss, in coproductie met de NTR. Theo Nijland is verantwoordelijk voor het script en de muziek (Loenatik: De Movie, Leedvermaak). De film is gebaseerd op de succesvolle roman van Remco Campert (Tjeempie! Of Liesje in Luiletterland, Het Gangstermeisje). De film wordt uitgebracht op 25 januari door Just Film Distribution, die eerder Hartenstraat uitbracht.

Banger Sisters mag twee keer twee bioskaartjes voor deze leuke film weggeven!
Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Het Leven is Vurrukkulluk naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 6 januari 2018

*Deze Film draait vanaf 25 januari in de bioscoop, de winnaars ontvangen dus ook pas tegen die tijd hun gewonnen kaartjes.

written by

9 reacties op Wonderlijke Winter Winacties: Win twee bioskaartjes voor Het Leven is Vurrukkulluk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.