03-wonderlijke-winter-winacties-win-recepten-voor-liefde-en-moord-van-sally-andrew-1
Bijna is het tijd om het jaar 2017 af te sluiten, maar dat doen we bij Banger Sisters natuurlijk niet zomaar! We maken van deze laatste maand van dit jaar één groot feest van want elke dag geven we wat leuks weg. Bij deze winactie maakte je kans op Recepten voor liefde en moord van Sally Andrew. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

 

03-wonderlijke-winter-winacties-win-recepten-voor-liefde-en-moord-van-sally-andrew-2Recepten voor liefde en moord – Sally Andrew
De Zuidafrikaanse Tannie Maria is een weduwe van middelbare leeftijd die van koken én eten houdt. Als culinair columniste schrijft ze recepten voor de krant, totdat de redactie haar een nieuwe rubriek geeft als Lieve Mona.

Natuurlijk blijft zij als ze maar even de kans krijgt haar recepten delen – niks zo troostend als traditio nele Milktart bij liefdesverdriet. Terwijl ze mensen helpt met hun problemen moet Tannie Maria ook haar eigen problemen onder ogen zien, met name wanneer ze een brief krijgt van een vrouw die door haar man wordt mishandeld.

Als deze vrouw vervolgens wordt vermoord, raakt Tannie Marie betrokken bij het moordonderzoek… tot ergernis van de rechercheur met de indrukwekkende kastanjebruine snor.

Sally Andrews heerlijke heldin brengt intrige, romantiek en kookkunsten samen in deze onweerstaanbare spannende roman.

Gefeliciteerd Lin van de Werf, Recepten voor liefde en moord komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

1 reactie op Wonderlijke Winter Winacties: Winnaar Recepten voor liefde en moord van Sally Andrew!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.